Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (10-05-2016)
Как съперник бе нали работим заедно
Тоз лаптоп нали те ми го взеха да са живи и здрави
----------
Значи съм гола вода като ида на там то само езици нищо другоlanguage и там последния таб Administrative . долната опция е change system locale и там избираш български
----------
Тц не става не мога да го открия това и немога до сега съм се потил
kypa (10-05-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Огромно благодарско
А пък рових в платформата
Бирата я заслужи като имаш път към Хасково добре си дошъл
kypa (10-05-2016)
А другия вариант, който можеше да използваш ти е FlexType 2k ,но не давам гаранция на 100%.
kypa (10-05-2016)