Може ли да си по - конкретен ?'С **CM не съм имал подобни странности за 5 години,но там са други дертове
=====================
Може ли да си по - конкретен ?'С **CM не съм имал подобни странности за 5 години,но там са други дертове
=====================
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля, че това наистина не е редно и нормално. Виждам къде ти е стопа, как така ще го подминават с 18, 50 и пр. пипса - колкото им трекне? Определено не би трябвали да е така. На мен такова нещо не ми се е случвало - даже като отвори с гап стоповете и лимитите ми са били изпълнявани, където съм ги сложила аз - това при Инстата примерно. А и при други.
Пп: Иначе досега съм чувала/чела само добри неща за Армада.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
dzvero (10-02-2014)
На инста правилата за гапове са лимит на цена поставена, стоп на цена отваряне
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
dzvero (10-02-2014)
Случвало ми се е при новини спреда да стане над 20 пипса ( при паунд/йена ) и да ми отнесат стопа като "куцо пиле домат". Това беше преди години и си знаех, че като наближат новините трЕбЕ да затварям сергията
. Но такъв голям слипидж не съм имал при тях никога.
Другия недостатък лично за мен е, че не можеш да си захраниш сметката или да теглиш освен с банков трансфер ако си в БГ.
Не признават на нашите банки дебитни/кредитни карти.
Последна редакция от dzvero : 10-02-2014 на 00:26
Svilen (20-02-2014)
Преди малко забелязах, че и инастата са ме слипнали при този същия шип ама при кабела, сега бонусарката е на малък минус![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нищо не можеш да направишПривет на всички!
От няколко месеца търгувам през Армадата и съм доволен...бях до вчера.
Отварям вчера малко преди новините в 11.30ч бай ордер на 1.63276 и стоп 1.63242. По време
на новините ме затварят на 1.6305. Питам ги какво става и след 10 чАса чакане ето отговора:"Hello, we totally understand your concern regarding slippage, but there is nothing we can do, as we are not a market-maker, but a STP-broker, who re-translates quotes from other our liquidity providers. Please take a look at the print screen taken from our partner LMAX, which shows, that gbp/usd moved instantly (in less than 1 second) over 20 pips, which resulted in slippage."
На картинката ми показват секундна графика без цени и маркирано: "High-
1.63181; Low-1.63064". (Затварят ме дори под това лоу.)
Сега 2-3 пипса да ме слипнат го приемам като "част от бизнеса", ама 18...
Питането ми е имали ли сте такова "приплъзване", защото за 5 години до сега съм нямал и какво се прави в такива ситуации? Това за "студената вода" е ясно.
Ето и картинка:
http://prikachi.com/images/727/7042727Y.pngте са прави
смени брокера
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тия armadamarkets сега като са станали tickmill дали нещо се е променило към по-добро?
Някой, който ги ползва може ли да сподели?
Аз сега си свалих демото и ги тествам.
И двата брокера ги чувам за пръв път и нямам наблюдения, но често смяната на името има и положителни и
отрицателни причини и съответно последици!
nnikos, разбира се, че не са! Все още предлагат пазарно изпълнение на поръчките, което, в моите очи, е по-добре от колкото моменталното изпълнение! Въпрос на избор...Тия armadamarkets сега като са станали tickmill дали нещо се е променило към по-добро?
При пазарното изпълнение е възможен слип и с 20-30 пипса. Случвало ми се е няколко пъти, най-често секунди след NFP или промяна в лихвените проценти на централна банка.