• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Стратегии за търговия
    • Нова система, какво трябва да ни интересува и какви са правилните въпроси?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Нова система, какво трябва да ни интересува и какви са правилните въпроси?

+ Отговор в тема
    Страница 4 от 8 ПървиПърви Предишно ... 2 3 4 5 6 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 31 до 40 от общо 73
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 04-02-2014 13:04 #31 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Моля, изберете категория: - Откажи
      Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      Благодарили са му 8 272 Пъти в
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      Това макар и малко по-слабо не се нарича празен период За факта, че няма загуби обаче...знаеш ми мнението
      Ми те са едва 20 сделки
      За какво да има загуби ?
      Пък и както не веднъж съм казал, аз не продавам дъна и не купувам върхове
      А когато това не се прави, то вероятността за загуба е силно редуцирана

Сега разгледай графиките които съм показал и кажи как да се оползотворят дадените движения

Котенок -> https://postimg.org/image/j7lntin6z/
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 04-02-2014 16:00 #32 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Bibco
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Bibco не е на линия
      Централна банка
      Polos

Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Аватара на Bibco
      Град
      Монреал, Канада
      Начислени плащания
      13,906.73 USD
      Благодарности
      6 639
      Благодарили са му 22 678 Пъти в
      7 994 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Oleg Виж мнението
      аз не продавам дъна и не купувам върхове
      това ми беше беше осъществената вече цел за повече от една година в началото...

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

4. 04-02-2014 19:24 #33 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 874 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      То никой не иска да продава дъна и да купува върхове, само че ако винаги знаеш къде са ще бъдеш милионер за по-малко от година с произволен капитал. 20 поредни сделки печеливши сделки и то в рамките на два месеца е абсолютна фантастика, тествано е по начин, който не може да бъде приложен наживо и/или некоректно. Ако в момента ми сложат на масата системата с тези "резултати" и тази от пдф-а бих взел по-"лошата" без да се зачудя дори
      Между другото тази "лошата" система има максимален дроудаун 13%, абсолютно реалистична графика на акаунта и всичко това е постигнато по напълно механичен начин.

А графиките как да ги коментирам, какво бих направил с това, което виждам или дали можем да ги броим за празен период?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

5. 05-02-2014 00:26 #34 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Bibco
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Bibco не е на линия
      Централна банка
      Polos

Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Аватара на Bibco
      Град
      Монреал, Канада
      Начислени плащания
      13,906.73 USD
      Благодарности
      6 639
      Благодарили са му 22 678 Пъти в
      7 994 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      То никой не иска да продава дъна и да купува върхове, само че ако винаги знаеш къде са
      Светлин Минев съветва да се анализира тиковата графика за наличието на големи ордери - това подсказвало оформянето на връх или дъно даже и при неизвестни нива на съпротива или подкрепа при силно волатилен пазар...
      Последна редакция от Bibco : 05-02-2014 на 03:58

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

6. 05-02-2014 00:56 #35 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Възможно е да работи...донякъде, както и други методи, които също подсказват какво ще се случи. Но базовия факт, че ще удряме стопове докато търгуваме на пазари си остава и ако някой все още не го е приел просто живее в голяма заблуда. Вече почвам да се уморявам да го повтарям, но кой разумен човек може да си помисли, че може да съществува такава успяваемост и големите институции разполагащи с милиони не са я купили?? 20 поредни лимита доколко са възможни? Такъв цял семпъл без нито един стоп би предполагал 95% успяваемост и нагоре. Малко реализъм и логика биха били далеч по-полезни за акаунта...

Печелете пари, без да напускате дома си.

7. 05-02-2014 10:37 #36 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100
      То никой не иска да продава дъна и да купува върхове, само че ако винаги знаеш къде са ще бъдеш милионер за по-малко от година с произволен капитал.
      Върховете и дъната са на подкрепите и съпротивите 100
      ДА, винаги трябва да знаеш къде са
      Това не означава, че ще те направят милионер. Не разбирам каква е връзката дори

20 поредни сделки печеливши сделки и то в рамките на два месеца е абсолютна фантастика
      Реално от тези 20 сделки, 3 не са стигнали таргет, а едната за малко се е разминала със загуба. Погледни внимателно

Ако в момента ми сложат на масата системата с тези "резултати" и тази от пдф-а бих взел по-"лошата" без да се зачудя дори
      Между другото тази "лошата" система има максимален дроудаун 13%, абсолютно реалистична графика на акаунта и всичко това е постигнато по напълно механичен начин.
      Това е следствие на ММ, аз нищо не съм говорил за ММ. 13% загуба се правят и с 1 сделка и с 10 сделки.

А графиките как да ги коментирам, какво бих направил с това, което виждам или дали можем да ги броим за празен период?
      Tова което съм написал
      Цитирай Първоначално написано от Оleg
      Ти ако имаш сигнали през тези дни, кажи какви са им параметрите и може да вкарам в употреба и тях, ако кореспондират с достатъчна логика

тествано е по начин, който не може да бъде приложен наживо и/или некоректно
      Не отричай нещо, преди да си запознат какво стои зад това нещо

С това наясно ли си ?

----------

Възможно е да работи...донякъде, както и други методи, които също подсказват какво ще се случи. Но базовия факт, че ще удряме стопове докато търгуваме на пазари си остава и ако някой все още не го е приел просто живее в голяма заблуда.
      Сега кое е точно проблема, че не съм показал период в който има стопове или, че за тези 20 които съм показал, половината не са загуби ли ?

Вече почвам да се уморявам да го повтарям, но кой разумен човек може да си помисли, че може да съществува такава успяваемост и големите институции разполагащи с милиони не са я купили??
      Те големите институции я карат на комисиони, не на търговия като нас
      Въобще, големите институции нямат връзка с текущият разговор.

20 поредни лимита доколко са възможни?
      Напълно са възможни, когато се търгува по тренда и се спазват няколко елементарни правила

Такъв цял семпъл без нито един стоп би предполагал 95% успяваемост и нагоре. Малко реализъм и логика биха били далеч по-полезни за акаунта...
      Изкара 95% от 20 сделки, не мисля, че е разумно предположение

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

8. Следният потребител изказва благодарност на Oleg за полезния пост:

kmv (05-02-2014)

9. 05-02-2014 11:19 #37 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Темата така или иначе се отклони....

Върховете и дъната са на подкрепите и съпротивите
      Върховете и дъната кога се образуват е въпроса, това не знаеш никога със сигурност и това, че съпротивите ги виждаш мисля няма общо.

Реално от тези 20 сделки, 3 не са стигнали таргет, а едната за малко се е разминала със загуба
      20 поредни печеливши сделки с 1:1 и отгоре виждам аз. Сега ми кажи, че това си го постигал някога?

Това е следствие на ММ, аз нищо не съм говорил за ММ. 13% загуба се правят и с 1 сделка и с 10 сделки.
      Във файла си пише - 2% риск, т.е. максималната загуба е 6 поредни стопа, което е напълно възможно да се случи някога с повечето печеливши стратегии.

Сега кое е точно проблема, че не съм показал период в който има стопове или, че за тези 20 които съм показал, половината не са загуби ли ?
      Проблема, е че 20 поредни печеливши сделки с поне 1:1 р:р е фантастика. Половината не, но нито една загуба, наистина ли?

Те големите институции я карат на комисиони, не на търговия като нас
      Точно затова я карат така, заради липсата на системи с 95% успяваемост То точно затова го има и пазара ако се замислиш, проста математика и логика.

Напълно са възможни, когато се търгува по тренда и се спазват няколко елементарни правила
      То от картинката е така, но когато от него е направена система тези 80% вече зависят от прекалено много неща.

Знам, че винаги че съм лошия понеже говоря "неприятни" неща, но поне са доказани такива, за разлика от невероятната успяваемост, която виждаме случайно или не само по форумите, но така и няма доказателства, че някой я постига.

пс Олег драсни ми едно лично ако не се видим скоро как процедираш при тестовете?

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

10. 05-02-2014 11:59 #38 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Върховете и дъната кога се образуват е въпроса, това не знаеш никога със сигурност и това, че съпротивите ги виждаш мисля няма общо.
      Те ти трябват предходните такива, не бъдещите
      Бъдещите ще се формират около нивата на предходните такива. Погледни каквото ти казах на лични Основоположно е в цялата търговия.

20 поредни печеливши сделки с 1:1 и отгоре виждам аз. Сега ми кажи, че това си го постигал някога?
      Казвам ти, постигал съм го

Във файла си пише - 2% риск, т.е. максималната загуба е 6 поредни стопа, което е напълно възможно да се случи някога с повечето печеливши стратегии.
      Да твърдя, че не може ? Онзи файл е за период от две години, аз показах период от само два месеца, като единият е дори наполовина заради празниците. Едно е да се вземе април месец, съвсем друго е декември

Проблема, е че 20 поредни печеливши сделки с поне 1:1 р:р е фантастика. Половината не, но нито една загуба, наистина ли?
      Приеми онази 1-ца в розово за загуба, като толкова не ти харесва, че няма минуси.

20 сделки на плюс, като 17 са стигнали 20пипса е нормална ситуация. Не разбирам какво толкова е невъзможното.
      А и не са на таргет също така, всичките.
      Пък и 20пипа не са голяма стойност. Колкото е по-малък брой пипсове, толкова повече поредни сделки които са ги достигнали ще има. Това няма нужда да обяснявам защо е така нали ?

Точно затова я карат така, заради липсата на системи с 95% успяваемост То точно затова го има и пазара ако се замислиш, проста математика и логика.
      Карат я така защото е изгодно. Получават дивиденти без да си мръднат пръста.
      Ти ако си брокер, ще търгуваш ли или ще си стоиш и чакаш клиентите ти да ти внасят парите ? Аз не бих търгувал, ако бях брокер

Знам, че винаги че съм лошия понеже говоря "неприятни" неща, но поне са доказани такива, за разлика от невероятната успяваемост, която виждаме случайно или не само по форумите, но така и няма доказателства, че някой я постига.
      Говориш неща които не са правилни в определени случаи.
      Самият факт, че ти купуваш върхове и продаваш дъна е повече от красноречиво, че е невъзможно да видиш висока успеваемост, но това не е причина да отричаш такавата

А доказателства има, не си попадал на такива
      пс Олег драсни ми едно лично ако не се видим скоро как процедираш при тестовете?
      Отварям си графиката, мащабирам си я както е реда и започвам да отмествам бар по бар
      От това по-точно, не знам да може

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

11. 05-02-2014 12:47 #39 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      100, да те питам.
      Ако този бар беше затворил с висок клоуз, щеше ли да имаш дълга ?

Или на този бар, ще имаш ли пак дълга ?

Защото ако все пак решиш да изследваш, вместо да отричаш твърдо и постоянно, как е невъзможно да не се правят постоянно загуби, то ще забележиш, че в много голяма част от точно ей такива сделки, водят до стоп

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

12. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    13. 05-02-2014 12:47 #40 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      фицката
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      фицката не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите Аватара на фицката
      Град
      На топло
      Начислени плащания
      4,430.94 USD
      Благодарности
      7 502
      Благодарили са му 8 545 Пъти в
      5 679 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Олег коя е тази система дето обсъждате ве
      Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

+ Отговор в тема
    Страница 4 от 8 ПървиПърви Предишно ... 2 3 4 5 6 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Стратегии за търговия   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти