Аз търсих, вярно, не много подробно, не намерих.
Но нали не е само Е/Д на нашите платформи.
Най-интересното е, че най-перфектния вход
до момента аз съм го забелязала
тъкмо на 4 часов фрейм на Е/Д.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda имам един въпрос какви са настройките на Болинджъра.............................. .................................................. .......................?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg,И аз като 100-то не видях да има възможности по таз "стратегия".
Който е разбрал какво точно се иска, нека отбележи всички сделки за януари например и да ги покаже.
20 картинки максимум са. Понеже не са всеки ден, ще са още по-малко.
Нещо което се появява максимум 1-2 пъти в месеца, а може и толкова да не се, не става за търговия.
Отделно от това, не е казано какъв ще е ММ.
За изходите, също няма конкретика.
Стратегията момци и девойки представлява дефинирани ясни правила, които включват процеса от анализа, през входа, до управлението на сделката и нейният изход.
Стратегията на двата чука не е стратегия, а някакъв сетъп и нищо повече
стратегия, сигнал , вход, сетъп...
както искаш може да го наричаш.
По-важното е, че носи пари, при това гарантирани.
Другото са подробности.
Аз не виждам къде ги носи.
100-то също е прегледал целият месец и един сетъп не е видял.
Та дай с картинки януари с отбелязани входове и изходи, за да стане ясно какво точно искаш да покажеш.
Настройките са стандартни.
////////////////////////
Има още един много важен момент, който трябва да споделя с колегите.
Колеги, аз имам отворени на компютъра си точно три платформи на трима различни брокери.
Причината е, че техните часовници са настроени по различно време,
т.е. 4 часовите и дневните свещи затварят по различно време.
Понякога, кой знае защо, има разлика в затварянето на свещите дори при по-малките фреймове.
Сигналът може да не се появи точно на тази платформа, на която търгувате вие.
Може да "изскочи изневиделица" на друга плартформа, а вие хал хабер да си нямате, че е излязъл.
Затова бих ви посъветвала:
дръжте си при търговията освен платформата (платформите) с реалната си сметка,
поне още две платформи с демо сметки, чиито часовници сочат различно време.
И ги преглеждайте често.
Няма абсолютно никакво значение къде ще се появи сигналът.
Появи ли се, отговаря ли на условията, просто означава само едно: вход.
Последна редакция от ivaceda : 01-02-2014 на 16:26
L1914 (01-02-2014)
и аз като Олег мисля че по скоро това е сетъп и забележи ли се на графиката може да се отиграе по принцип стопа трябва да е под пинбара а за таргета някакъв друг фиртър
ето един подарък от мен за улуснение
Oleg (01-02-2014), Emil Enchev (02-02-2014)
Олег,
много входове е имало във времето, които аз съм уловила..
Не съм помисляла и не ми е било приоритет да го споделям във форума, затова и не съм ги заснемала.
Ще покажа още много примери, ще ги разискваме.
Ти нали не очакваш от мен за един час време и за един -два поста аз да изпиша цял роман.
Темата е отворена, ще дискутираме, няма проблем.
----------
Благодаря за подаръка. Ще го разгледам, но не знам дали ще го използвам.
Трейдърите тук търсят различни неща,
имат много различен стил на търгуване.
Аз съм си направила труда да споделя нещо, което знам че е печелившо.
На някой може да му е полезно.
Ако смяташ, че не е подходящо за теб, отминаваш и толкоз.
Какво по просто от това...
Не ме интересува какво си уловила. Искам да покажеш със снимки за януари евентуалните сделки. Въобще не държа да са изтъргуваниОлег,
много входове е имало във времето, които аз съм уловила..
Не съм помисляла и не ми е било приоритет да го споделям във форума, затова и не съм ги заснемала.
Ако си изтъргувала нещо, то касае единствено теб и никой друг. Идеята която стои зад една сделка или евентуална такава е търсеното![]()
Ти не можеш нищо да изискваш от мен.
Не и с този претенциозен тон.
Ще покажа каквото и когато аз преценя, не когато ти изискаш от мен по такъв начин.
Не се изживявай като висша инстанция и не се вземай за ментор. Не сме в училище.
А ти дали ще четеш и ли не, касае само теб и никой друг.
Поздрави.
Айде пак тона ми бил проблемаТи не можеш нищо да изискваш от мен.
Не и с този претенциозен тон.
Ще покажа каквото и когато аз преценя, не когато ти изискаш от мен по такъв начин.
Не се изживявай като висша инстанция и не се вземай за ментор. Не сме в училище.
А ти дали ще четеш и ли не, касае само теб и никой друг.
Поздрави.
Аз така си говоря.
Ти да не си на 10години ?
Като ще вършиш работа, върши я както трябваИли въобще не я започвай.