И аз не знам -затова още в самото начало на темата написах, че обществото не е готово все още за такава екстра....
За ББД
Против ББД
И аз не знам -затова още в самото начало на темата написах, че обществото не е готово все още за такава екстра....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знаеш че и за щатите съм чувал. На обществени начала, без заплащане. Дори едни момичета, съученички на големия син, заминават уж на студентска бригада в щатите. И чак, когато отишли на място, се оказало че работата не била платена. Доброволна. Че звънят на техните, да им пратят пари, че да се върнат.В Канада има огромно количество хора, които всеки ден работят като доброволци в болници, хостеси и старчески домове, например - ето една целева група за ББД като пример...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ам прави са хората. По този начин държат настрана разни търтеи и некадърници, които ходят на работа и нанасят повече щети, отколкото им е заплатата, а стимулират истински желаещите да работят.
Ама ОНИЯ могат да си го позволят, а ние - НЕ
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Tи пък щото щеше да ходиш на работа, ако ти даваха на готово 2000евро, нали ?!![]()
Няма лошо да се работи дори и без пари. Работата формира характера в положителна насока. Но хората, които едвам свързват двата края не могат да си позволят да работят като доброволци без да им се плаща.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш