Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така май няма да стане, Я кажете начална дата и до тогава ако не сме се събрали поне 10 човека да спрем да си правим вятър на устата и гимнастика на пръстите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми кажете си де! Аз не бива да ви натрапвам нищо повече - достатъчни са правилата, които вече са написани по напред в темата...
Който иска - иска - това е въпрос наличен избор и наличие на "топки"...![]()
с 500$ аз не мога да изкарам 2500$ поне не в кратки срокове .....просто е непосилно за мен ...
![]()
Bibco, всичко е страхотно.Как ще съм ги делнъл бре!?
Аз предложих в началото именно това, което сега Juve-то по мои инструкции пренаписа в началото на темата.
Но на него и на някои други мераклии им се привидяха free all inclusive екскурзии и нещата се преиначиха в последствие и от там тръгна мълвата, че безплатната баница се задава
Не съм лош аз, щото ако се организирате да си спретнете този конкурс - аз от своя страна ще направя всичко, за което съм поел ангажимент.
Само че не виждам мераклии - май тези дето си пишат тук из подобни теми, май само демо трейдинг знаят, щом не им стиска да се хванат да изкарат чрез реална търговия едни пикливи 2500 долара, за да дойдат да видят хубавата ми страна...
Ама това дет си го писал : "Хубавата ми страна".
Кажи сега, миля те, като оставим насрана стандарта на живот,
по-хубава ли е Канада от другата ти страна - родната - България.
По-богата ли е на природни красоти?
Не съм гледала темата назад, може и да си пускал,
ама не пречи пак да пуснеш снимки от хубавата Канада.
Хем да оплакнем очи, хем да сравним, по-хубава ли е от България...
А това е, за да не съм голословна:
![]()
Последна редакция от ivaceda : 21-01-2014 на 14:27
Докато се иде до Канада, трябва да ида по-напред в родните дестинации, след това Киев и Москва, по средиземно море също, а това е много обикаляне
Кой ви вкара таз канадска идея бе ?Вие с 5Кевро ще се пръснете от живот тук, а за там само пътя ви струва толкова
![]()
Bibco, аз се ваздаржам за сега от пътуване през океана. Прекалено много харчове ме чакат в БГто. И други приятели на вашия материк са ме канели, но все не остават излишни стотинки. Та след време, може би. Ако някой от синовете вдигне платната и се пресели в хЪмериката, вече ще дойда!!
Аз имам и още една моя страна освен България и Канада - това у Русия!Bibco, всичко е страхотно.
Ама това дет си го писал : "Хубавата ми страна".
Кажи сега, миля те, като оставим насрана стандарта на живот,
по-хубава ли е Канада от другата ти страна - родната - България.
По-богата ли е на природни красоти?
Не съм гледала темата назад, може и да си пускал,
ама не пречи пак да пуснеш снимки от хубавата Канада.
Хем да оплакнем очи, хем да сравним, по-хубава ли е от България...
И трите държави ги обичам като свои, защото са част от моя живот - ти също си живяла в Русия и ще ме разбереш със сигурност.
Всяка страна си има своите красоти и достойнства, не бива да се противопоставят - коя е по-хубава!
В секцията на форума "Икономически преглед" имам тема "Кленов сироп от лунита или всичко за Канада" - там има доста информация за Канада...
[COLOR="Silver"]
Последна редакция от Bibco : 21-01-2014 на 14:42
ivaceda (21-01-2014)
Разбирам те, и още как!Аз имам и още една моя страна освен България и Канада - това у Русия!
И трите държави ги обичам като свои, защото са част от моя живот - ти също си живяла в Русия и ще ме разбереш със сигурност.
Всяка страна си има своите красоти и достойнства, не бива да се противопоставят - коя е по-хубава!
В секцията на форума "Икономически преглед" имам тема "Кленов сироп от лунита или всичко за Канада" - там има доста информация за Канада...
Но пък и фотосите горе си ги бива, нали?
Ако трябва да съм искрена, този, канадският пейзаж направо ме разби.
Има един руснак, зная го задочно като Иван Андреевич,
фотограф, който живее в Канада - фотосите му са ме оставяли без дъх, наистина.
Ако намеря нещо от него, ще го пусна, да могат всички да се насладят на красотата.