Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Мани, мани, .... голям смех, .... дисагите сбрани, чака се само Бибко да прати билетите за големото Бу ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И аз снощи разказвах на Старшинката и се смяхме - как едно невинно предложение за форекс състезание може да се прероди в такава "бомба" - както Емил Енчев написа - да ти се изтресат един Джъмбо потурковци на вратата
Пичове, аз от нищо не се отмятам обаче и ето горе-долу как ги виждам нещата:
Ако някой сериозно иска да участва в такъв конкурс - хайде да определим стартова дата, на която да се постнат във форума /в тази тема/стейтмънти на акаунтите на заявилите участие колеги - със стартови суми - вие си решете колко да са тези пари, но трябва да са еднакви за всички.
След това определяме крайна дата - също съобразена с вашите мнения и виждания за начина ви на работа с Форекс и доходност от нея.
На тази дата всички участвали отново постват стейтмънтите от сметките си тук и първите 3-ма, които са достигнали сумата минимум 2500 щатски долара стават победители.Ограничението за 3-ма победители е просто заради факта, че в джипа си не мога да кача повече от трима човека за да се чувстват при пътешествията после комфортно.
След това те ми пращат по електронната поща сканирани необходимите документи за покана за туристическа виза - аз им правя поканите и им ги изпращам, те пък от своя страна си правят визите в Канадското консулство в София /слава Богу има го вече и не е необходимо да се ходи до Букурещ, както по-рано/, после си купуват билети и заедно идват в Канада - за срока на пребиваване също допълнително с победилите ще се договорим.
Значи - от моя страна - желанието да го направим - има го!![]()
Друго - посрещане, настанявяне /в къщи при мен - няма да са необходими разходи за хотел, но ако някой се притеснява от това и иска хотел за своя сметка - има наблизо подходящ не скъп мотел/ и както някой писа - транспорт и личен екскурзовод за цялото време на пребиваване - това също го гарантирам!
Нищо фантастично в идеята няма - просто готина мотивация за едно истинско форекс състезание!
И накрая - за недоразбралите - състезание с реални сметки, а не демо!
А на Juve допълнително ще му пусна на лични текст за промяна на първата страница на темата, защото там е каша и меко казано звучи...наивно, да не кажа по-силна дума...![]()
Последна редакция от Bibco : 18-01-2014 на 15:16
INedelchev (18-01-2014), Emil Enchev (18-01-2014), GeorgiRR (18-01-2014), infesta (18-01-2014)
Bibco, а с канадска виза, дали мога да отскоча и до щатите. Взимам си кола още от летището. Един-два дни при тебе. Имам и други приятели в Монреал. Подосаждам и на тях малко. След това газ до Чикаго, ............... и обратно летището Монреал. И там имам приятели дето да ме посрещнат.
Имам и в Сиатъл приятели. Ма то много далече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
малий ама ние наистина щи докараме стрес не само на теб но и на половинката тиМани, мани, .... голям смех, .... дисагите сбрани, чака се само Бибко да прати билетите за големото Бу ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И аз снощи разказвах на Старшинката и се смяхме - как едно невинно предложение за форекс състезание може да се прероди в такава "бомба" - както Емил Енчев написа - да ти се изтресат един Джъмбо потурковци на вратата
Пичове, аз от нищо не се отмятам обаче и ето горе-долу как ги виждам нещата:
Ако някой сериозно иска да участва в такъв конкурс - хайде да определим стартова дата, на която да се постнат във форума /в тази тема/стейтмънти на акаунтите на заявилите участие колеги - със стартови суми - вие си решете колко да са тези пари, но трябва да са еднакви за всички.
След това определяме крайна дата - също съобразена с вашите мнения и виждания за начина ви на работа с Форекс и доходност от нея.
На тази дата всички участвали отново постват стейтмънтите от сметките си тук и [B]първите 3-ма, които са достигнали сумата минимум 2500 щатски долара стават победители.
След това те ми пращат по електронната поща сканирани необходимите документи за покана за туристическа виза - аз им правя поканите и им ги изпращам, те пък от своя страна си правят визите в Канадското консулство в София /слава Богу има го вече и не е необходимо да се ходи до Букурещ, както по-рано/, после си купуват билети и заедно идват в Канада - за срока на пребиваване също допълнително с победилите ще се договорим.
Значи - от моя страна - желанието да го направим - има го!![]()
Друго - посрещане, настанявяне /в къщи при мен - няма да са необходими разходи за хотел, но ако някой се притеснява от това и иска хотел за своя сметка - има наблизо подходящ не скъп мотел/ и както някой писа - транспорт и личен екскурзовод за цялото време на пребиваване - това също го гарантирам!
Нищо фантастично в идеята няма - просто готина мотивация за едно истинско форекс състезание!
И накрая - за недоразбралите - състезание с реални сметки, а не демо!
А на Juve допълнително ще му пусна на лични текст за промяна на първата страница на темата, защото там е каша и меко казано звучи...наивно, да не кажа по-силна дума...
глей как са получи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еееееее, ..... Бибкооооо - много рестрикции почна да им налагаш на Алековците, .... па то реални сметки, сигурно и да са бонусарки няма да се навиеш, .... па само трима да са, .... па и разходите да си поемат
, ...не мой тъй ...
Дано Юве вярно да ти препише текста за първата страница, че ............![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Сега остават само подробности по реализацията на идеята ,
и един съвременен Алеко да опише всичко![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ами така де - реални билети с реални пари от реални сметки чрез реална Форекс търговия - това е състоянието на дереджето с тази мотивационна идея!Еееееее, ..... Бибкооооо - много рестрикции почна да им налагаш на Алековците, .... па то реални сметки, сигурно и да са бонусарки няма да се навиеш, .... па само трима да са, .... па и разходите да си поемат
, ...не мой тъй ...
Дано Юве вярно да ти препише текста за първата страница, че ............
А само трима победители, щото иначе трябва да наемам бус, а това няма да ми е никак евтино...Джипът ми е 4+1, но по-комфортно е отзад да са само двама така че 3+1Нали идеята е да им покажа страната, а не само да ядем и пием на поляната пред къщата
А на Juve-то вече му пуснах на лични готов текст - ще видим какво и кога ще пре-направи![]()
Emil Enchev (18-01-2014)
То ше се чуе от самосебе си, спокич ..................и един съвременен Алеко да опише всичко![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров