Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Вълшебник си![]()
И аз се понаучих как се търгува от зона до зона
Много е сладко![]()
Oleg, тука има и една друга подсказвачка. МА504 на Н1. Това са ти 504 часа, или 21 работни дни, или средно месечния муувинг. Нормално е да направим някакво отклонение от средномесечната. Па нема да го караме право като конец я!
Другите са средноседмичния и среднодневния. Ма те са само ориентировачни.
Дори ако искам сега мога пак да влеза. Той пазара върна малко. Така че ша съм на кяр няколко пипса. Нормално е спрямо средномесечната да очакваш 200-300 пипа отклонение. Ма много съм нервен в ръцете.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег евро/йена даде хубав вход на @142.24хвана ли го
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z (15-01-2014)
ойро/йена преди малко направи комбинация от на Олег и Фицката еквилибристиките......на 5м тества азиатския пробив и в същото време на 1Н тества пробива на 123 от връхта със сянка....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Не я гледах.
Да, перфектен сигнал даде и отново излезеойро/йена преди малко направи комбинация от на Олег и Фицката еквилибристиките......на 5м тества азиатския пробив и в същото време на 1Н тества пробива на 123 от връхта със сянка....
----------
А бе не е преди малко ве, то преди повече от половин час беше![]()
http://prikachi.com/images/526/6957526G.png
Eто материал,тъкмо от новото бонусче да загреем
http://prikachi.com/images.php?images/526/6957526G.png
фицката (15-01-2014)
А такаааа, който наблюдава, взема
Който не наблюдава, лапа мухите![]()
Има 10 пипа до лимита ми,чудя се дали да се лакомя![]()