фицката (15-01-2014), INedelchev (15-01-2014), babaMETZA (15-01-2014), CVC (15-01-2014)
Олегчо, ти влизаш само заради теста ли, без никакъв друг сигнал....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
що бе .....засягаш ли се............Стига с туй олегчовсе пак не искам да ми викаш бачо....
а ми теста не е малко но аз се опарих от такива рейнджови стратегии и сега съм малко скептичен...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз за да приложа нещо, значи съм го проверил за предишен период
Първо Фицката ми даде идея, разгледах я, но резултатите не бяха такива каквито ми трябват, после добавих още нещо резултатите станаха каквито ги искам. Т.е. нищо не го взимам директно и да го приложа, първо го проверявам и чак тогава
За да видиш обаче защо си се опарил и защо не се е получило, трябва да го направиш същото. Не може друг да я свърши тази работа вместо теб
----------
Не харесвам умалителни на името сиВ случая на ника си
Ако е било умалително, щях да се пиша с чо, но не съм![]()
фицката (15-01-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
моята стратегия си беше ясна ..мисля, че Биг дог се наричаше....слагаш отложен ордер под /над рейнджа на разстояние от спреда + няколко пипса. Лошото беше , че работеше до един момент и после спря волативността и се прецака работата, сега само дебна . Ти какво добави .......Аз за да приложа нещо, значи съм го проверил за предишен период
Първо Фицката ми даде идея, разгледах я, но резултатите не бяха такива каквито ми трябват, после добавих още нещо резултатите станаха каквито ги искам. Т.е. нищо не го взимам директно и да го приложа, първо го проверявам и чак тогава
За да видиш обаче защо си се опарил и защо не се е получило, трябва да го направиш същото. Не може друг да я свърши тази работа вместо теб
Барова формация на тестамоята стратегия си беше ясна ..мисля, че Биг дог се наричаше....слагаш отложен ордер под /над рейнджа на разстояние от спреда + няколко пипса. Лошото беше , че работеше до един момент и после спря волативността и се прецака работата, сега само дебна . Ти какво добави .......![]()
Така безсмислените стопове изчезнаха![]()
bobi3x (15-01-2014)
разликата тука е че не търгуваш пробива на рейнджа.....а теста на пробива....
Олег.....сега сделката ти сет енд форгет ли е .....или излезе преди лимита.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....