Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти покажи идеята, пък дали си я изпълнил, вече е друга темаПървоначално написано от NIQUE
част от другите стрелки също съм ги взимал, но със закъснения и няма смисъл да ги показвам, защото са или на 0 профит или на малък минус.![]()
NIQUE (17-01-2014)
Можеш ли да уточниш, кой пробив и кой тест имаш предвид. В смисъл на кой тест си влязъл. Какво ти е правилото за стопа, имаш ли такъв и къде трябва да се сложи?
Олег, ако се опитам да го правя, то най-вероятно ще трябва да сляза на по-нисък фрейм и там да търся сигнал. Иначе си прав, загуба на пипсове си е.Ако ще фейдваш, защо не го правиш от границите, вместо да влизаш в средата на рейнджа ?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не това. Това не е проблем. А, че поемаш много по-висок и излишен риск, а това води често пъти до загуба. Да влизаш точно в зоната където цената е по-логично да спре и да ревърсне е лишено от логика, ако чакаш да иде едва още няколко пипа на плюс и тогава да затвориш.
Ок, какъв похват препоръчваш ти ? 666666666666666666666
Да влизаш на границите, когато правиш фейд
Ако няма възможност, по-добре да пропуснеш
Да фейдваш 10пипа рейндж, не е особено оправдано. Ако е 30пипа, тогава е перфектноТвърде вероятно е тогава да има и добър баров сетъп на границата
![]()
NIQUE (17-01-2014)
Така си обясних аз ситуацията и така се вмъкнах в пазара.Можеш ли да уточниш, кой пробив и кой тест имаш предвид. В смисъл на кой тест си влязъл. Какво ти е правилото за стопа, имаш ли такъв и къде трябва да се сложи?
Мислех си, че пазара има малко по голяма сила. На Н4 достигна предишния връх и ще има откат.
![]()
Хайде и аз да постна нещо от вчера, че досега нямаше тема, в която ми се пише, а и не съм много по обясненията
По-долу - картинка с най-общи разсъждения. Не съм включил по-горен "timeframe", където ясно се вижда защо там съм излязъл. Въпреки сложеният лимит излязох с "market" поръчка, защото прецених, че съм близо до лимита, а се налагаше да излизам. Под 1-та картинка има друга, с последователността на операциите за по-голяма точност. Платформата ми не е МТ4 и няма никакви възможности за лесно показване на сделка на графиката.
![]()
Последна редакция от kalanag : 18-01-2014 на 19:24
Искам само да кажа че темата е супер и следя с интерес![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА