kypa (10-05-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (10-05-2016)
Ханумански - ако си на МТ4 при Бенча - написах ти какво да правиш. Брокера няма абсолютно никакво значение. Просто направи това, което съм ти написал.![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (10-05-2016)
Е ся ако трябва да му обясним и как да направи и скритите системни папки видими и уйде коня в реката.аппдата е скрит фолдеркът се отвори му компутер и се щракне на ц: требе да има фолдер потребители/юзерс - и там у него требе да има поне две папки - публична и още една - у таз другата требе да се отвори и там да се търси аппдата и нататъка
освен публична и таз другата може евентуално да има и папка "еверионе" или администратор или нещо от сорта... или ку има повече потребители - съответно за всеки един папка с неговото име
![]()
kypa (10-05-2016)
kypa (10-05-2016)
Тази папка в roаming не знам кога се появи с ъпдейтите, но сега има две места където могат да бъдат индикаторите. Най-добре е да влиза през платформата от файл какво вече се спомена.
kypa (10-05-2016)
Преди си беше по-добре. Където си инсталираш платформата всичко си остава там. Сега например е инсталирам в Д-то, но индикатори, ЕА и т.н. пак трябва да ги мятам в Ц-то.
kypa (10-05-2016)
Това са бели кахъри, далеч по-притеснително е как един по един добрите стари индикатори започват да правят проблеми![]()
kypa (10-05-2016)
аз все още не съм с 700+ и за сега няма проблеми, а и май само една от по- старите версии не помня 600 и коя беше правеше проблеми с индикаторите
във факторито поне доста се оплакваха - на един програмист му се ревеше всичките му незнам си колко стотин индикатора не работихано след това с новия ъпдейт се оправиха проблемите
![]()
kypa (10-05-2016)