за къде ще пътуваш толкова рано да не отиваш да караш ски, на витошата времето е уникално![]()
за къде ще пътуваш толкова рано да не отиваш да караш ски, на витошата времето е уникално![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а не малко до бабата към Пловдивско , и после се връщам вечерта .................................................. .................................................. .................................................. ........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да вземеш парите за Коледа, това ме подсеща че и аз трябва да навестя бабите си преди Коледа, че братовчедите ми да не ме изпреварят и за мен нищо да не остане![]()
![]()
ами хайде пали колата и на обиколка![]()
.................................................. .................................................. .................................................. .........................................
Моята баба нъ коледа правеше торбички с лакомства , туй беше подаръка за Коледа![]()
пари да даваш е можи би най-лошото
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
брей то и мъжка тема имало айде едно ранно празнично наздравесипвам си аз едно винце
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Много отрано го запразнихте бре момци.................
Ама евала, тъй требе да се прави
сипвайте си и си стойте на топло
нале имате жени да посвършат всичката работа вместо вас
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
маймунско А не всички сме като твоя, някой помагаме![]()
![]()
![]()
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Знам, знам има и свестни мъже
ама има и мъже дето за нищо не стават
пък на мен никой не ми е виновен че не съм си отваряла очите едно време
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
![]()