Сакстен, аз ей туй изМЪДрих - обаче не мога си намеря грешката ил поне пропуска, че да излязат и другите две линии (дет реално ни интересуват)![]()
![]()
![]()
T-KOP.zip
Сакстен, аз ей туй изМЪДрих - обаче не мога си намеря грешката ил поне пропуска, че да излязат и другите две линии (дет реално ни интересуват)![]()
![]()
![]()
T-KOP.zip
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Mного сложно взе да говориш, тва значи че и понятие си нямаш от това което говориш
Хайде сега стига се прави на умен, ами дай разбираемо че да видим дали това което казваш има въобще някаква идея![]()
ам не... не означава туй![]()
![]()
по-скоро означава, че не си внимавал в часовете по мат'матика и статистика
![]()
![]()
а без тез знания както и да ти го обясня нема да ти бъде разбираемо
![]()
![]()
![]()
намерих си първата грешка у кода![]()
![]()
не бях и предполагал, че туй: for (i=0; i<=Bars; i++) требе да съ пише за всеки буфер
![]()
![]()
излязоха и другите... ама са абсолютно прави... а едното поне не трябва да бъде... тъй че продължаваме с търсенето на грешки и пропуски
![]()
![]()
![]()
T-KOP.zip
а бе куре,
това ми звучи като: резултати от състезанието за тази кола можеш да изкараш, но не и за самата коластатистика мож да изкараш за търговия по такъз модел, ама не и за самия модел
Е каква е разликата ? Тя самата кола сма по себе си какво значение има ? То е важно в състезанието на какво е способна и какви резултати дава. Нали трябва да има нещо с което да се сравни, как сама по себе си ще изкара нещо ?
и много правилно ти звучи![]()
![]()
у резултатите от състезанието с таз кола съ включват способностите на колата и на тоз дет я кара
![]()
![]()
![]()
най-вероятно не мойм съ разберем щот за различни видове модели говорим![]()
![]()
![]()
мат'матическия модел дет го споменах означава да съ калкулират числови стойности за пазаря дет да съ променят само и единствено при промяна в естествените свойства на пазаря![]()
![]()
а не съвкупност от няколко свещи дет взети заедно приличат на нещо си
![]()
![]()
![]()
Ахам, понятие си нямам какво ми казваш
Ти въобще за търгуване ли ми говориш или нещо друго ?
тцъ... още не (за търгУЙване)![]()
![]()
сега сме на ниво описание на пазаря още
![]()
![]()
търгУЙването след туй вече
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1334
---------------------------------------------------------------------------------------------
iMAOnArray и аз не успях да го подкарам Навремето работих с него но нещо съм забравил как беше
Избягвай да делиш ако не е абсолютно необходимо ,щото понякога знаменателя е нула и става сингулярно
Аз докато се занимавах с вас ми щукна идея и това индикаторче вече здраво показва тренда
Щом хистограмата е отдоло продавай и щом е от горе купувай
Много просто нещо Ха Ха
http://www.mql5.com/en/charts/122802...staforex-group
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване