Резултата го е получил в следствие използването на стратегията с инсайдбар в ози/канадец за период от 10-на година, с р/р=1:1
Броят сделки не е споменат, но при такъв дълъг период мисля, че е повече от красноречив резултат
Доказва, че тази стратегия работи и дава почти еднакви резултати като успеваемост, без значение на кой фрейм е сигнала![]()
Сега разбираш ли ?
Обясни какво точно искаш да прочетеш.
----------
Аз рекох, че не можеш, с просто око. Ти изкара математическата артилерия. Ми то по същата логика ако ти кажа, не можеш да различиш животинска от човешка кръв с просто око, ти ще ми кажеш, че не е вярно и може, но ще трябва да провериш в лаборатория, нали
.................................................. .................................................. .........................
Е как да не може с просто око
С просто око ала само М1 спрямо останалите защото на М1 се срещат барчета с нулево найд - лоу а на останалите почти не съществуват
Това е същото както когато животинската кръв е рибещка или на някое друго земноводно животно дето няма хемоглобин и кръвта и му не ярко червена.
Случяя с М1 е точно такъв.
Това едното, другото е че те и микробите не се виждат с просто око ,ама това не значи че ги няма и не можеш да се разболееш
Третото е без да съм ти чел линка само от дискусията между тебе и Маста мисля че Маста и Уйчовото са прави защото ти сам каза че теста е бил за 10 години
Явно не си обърнал внимание на горното ми изказване в което съм написал че фракталнте на пазара и способноста на функцията чудовищи да го описва е вярно ама
ЗА ДОСТОТЪЧНО ДЪЛЪГ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ
При индигатора говориме за 10 бара и аз твърдя че за толкова кратък период пазаря е локално предвидим във всеки тайм -фрейм
Но 10 г, това вече е ДОСТАТЪЧНО ДЪЛЪГ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ
И е съвсем естествено за такъв период резулгатите по различните тайм фремове да са идентични и фрактално неразличими
Ето защо когато Уйчовото и Маста казват че било ала бала, да знаеш ,те подсъзнателно си мислят, че не им се чакат 10 години за да се съгласят![]()