Е хайде да водим и смислен разговор. в момента прилича на изпитване на третокласник. третокласника само допълва последната сричка на думите
И какво ще ги правиш тез съпротиви и подкрепи ? Как ще ги използваш така, че да не се забатачиш ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Искам да видя смислена дискусия, а не повтаряне на едно и също като от малоумници. Толкова ли е трудно да се разбере ?
Дадох линк с конкретика, и двамата с главата казахте, че са глупости. Пак го отворих, да не би аз да съм дал нещо друго, не видях глупости в написаното. Сега питам пак нещо, пак ми отговаряш безсмислици. Е за какво ? Толкова ли не можете да говорите градивно и със смисъл ?
как според тебе се измерва "точност-прецизност" с разлика 1%.....той казва,че в единия таймфрейм била 83%,а в другия 82%......как го определи,от къде разбра че е толкова.........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На база тестовете които е направил на съответните двойки и фреймове при едни и същи ценови модели.
Всичко е статистика. Ти как разбираш един сетъп, дали е рентабилен и при какви условия ?
Искаш да кажеш,че е на база направени сделки с една двойка в два различни таймфрейма и е сравнена частта печеливши към губещи...........ако е така,за колко сделки става въпрос....че да отчете 1 % разлика...........![]()
Той човека ти е отговорил на всичките тези зададени въпроси в мнението в линка който съм дал.
Ето ти копи пейс от същият този линк.
2) Accuracy and Consistency Can Only Be Achieved on Higher Time Frames
This is a commonly spread gospel which many have taken to. This idea assumes that trading accuracy has a linear relationship to time frames, meaning that if you just increase the time frame, then your accuracy will automatically increase. It assumes the relationship is not only linear, but perfect!
As a general rule, trading higher time frames (such as the 4hr and daily charts) 'can' = more accuracy in particular price action setups. But, do you actually know (i.e. have quantitative data over 10 years) to understand which ones are?
Case in point, here is a snapshot from quantitative data, using an inside bar strategy (rule based) on the AUDCAD. This is across 4 time frames (30m, 1hr, 4hr and Daily).
Read more: http://forums.babypips.com/newbie-is...#ixzz2ohw2Ukx3
Просто сега влез в линка който съм дал и този път прочети написаното, преди да кажеш че нещо е боза или нещо от този тип.
Главо, за тебе същото се отнася, щото явно и ти не си прочел написаното, но го изкоментира, че не струва.
А човека стъпка по стъпка е описал и дал факти за изводите си.
Ми и предния път го прочетох достатъчно внимателно и не си отговорих на въпроса който ти зададох по-горе.................видях,че е направил сделки ползвайки старатегията инсайдбар за двойката ози/канадец,ама как е получил резултата ...............за колко сделки става въпрос и всъщност,това какво доказва,тест на старатегия,някаква зависимост(закономерност) ....не е ясно....затова ти казах,че за мене е боза
Благодаря, Благодаря Олег !!!!
То това индикатор е само илюстрация,бе мойто ,към казаното от нас по горе .
Ти рече не може да се определи тайм фрема ,аз рекох че ще опитам
Нищо повече.
То сега дето вика Уйчовото , кое по важно да е, мишките или опашките им ,още не ясно ,но ще работиме по въпроса![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Резултата го е получил в следствие използването на стратегията с инсайдбар в ози/канадец за период от 10-на година, с р/р=1:1Ми и предния път го прочетох достатъчно внимателно и не си отговорих на въпроса който ти зададох по-горе.................видях,че е направил сделки ползвайки старатегията инсайдбар за двойката ози/канадец,ама как е получил резултата ...............за колко сделки става въпрос и всъщност,това какво доказва,тест на старатегия,някаква зависимост(закономерност) ....не е ясно....затова ти казах,че за мене е боза
Броят сделки не е споменат, но при такъв дълъг период мисля, че е повече от красноречив резултат
Доказва, че тази стратегия работи и дава почти еднакви резултати като успеваемост, без значение на кой фрейм е сигнала![]()
Сега разбираш ли ?
Обясни какво точно искаш да прочетеш.
----------
Благодаря, Благодаря Олег !!!!
То това индикатор е само илюстрация,бе мойто ,към казаното от нас по горе .
Ти рече не може да се определи тайм фрема ,аз рекох че ще опитам
Нищо повече.
То сега дето вика Уйчовото , кое по важно да е, мишките или опашките им ,още не ясно ,но ще работиме по въпроса
Аз рекох, че не можеш, с просто око. Ти изкара математическата артилерия. Ми то по същата логика ако ти кажа, не можеш да различиш животинска от човешка кръв с просто око, ти ще ми кажеш, че не е вярно и може, но ще трябва да провериш в лаборатория, нали![]()