дали помага или не може да си приценя всеки трейдър за себе си,но не е коректно да се заклеймява като "глупост".........това е математика и ако не ти е ясно търси причината в собствените си знания по този предмет..................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ще видя какво мога да си харесам.......Сещам се за самите филми, но като не им помня имената... ето ти един голям каталог, можеш да си харесаш нещо. Повечето обаче са с английски субтитри.
http://zamunda.net/forums.php?action...topicid=153086
Ей тая комедия не е лоша- http://zamunda.net/details.php?id=308791&hit=1
3333333333333333333333333
вчера най-накрая гледах "Изпепелени от слънцето" гледал ли си го....
----------
да ти кажа не задълбах много над това но сигурно става въпрос за шума в графиките..опитвам се да ви улесня диалога...И какво показват тези данни ? Сериозно, не разбирам какво ми казва тази крива![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На теб ако ти е ясно, разясни ми. Зададох прости въпроси.
С какво ми помага тази крива ? Какъв е смисъла от нея ? Как тази крива ми определя най-добрите параматри на сделка ?
По какъв начин тази крива ми дава отношение за риск/печалба от сделка ?
Не. Не си падам много по военните...
Гледай този: http://zamunda.net/details.php?id=66856&hit=1
бобитрикс, има 7 графики. Кажи на кои от графиките има най-много шум![]()
оле неТва е голяма простотия този филм
Съжалявам, че го гледах.![]()
оу не ме вкарвай в тия форекс задачки...аз търгувам на 5М и ме боли за шума............а честно не успях да различа графиките...бобитрикс, има 7 графики. Кажи на кои от графиките има най-много шум![]()
То Олегчо пак ще дрънка глупости и пак до никъде няма да я докара но аз ще ви кажа един лесен начин да различавате М1 от останалите големи фреймове
На М1 средното количествоно на опашкине на свещите е по малко в сравнение с по високите фреймове
Тази закономерност я има навсякъде
Колкото по висок тайм фрема толкоз по дълги опашки
Само трябва да се интегрират за определен времеви период и да се сравнят големините на опащките спрямо таз на свещите
Човека на Райчев освен интеграл в подинтегралната функция е приложил и логаритмуване , вероятно за да има по добра прецизност
Е как сега да не могат да се различат![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (23-12-2013)
Oleg (22-12-2013)
аз не обичам руско кино но жена ми застави да го гледам...той изобщо не е военен...за първата част става въпрос...добър е гледай го...![]()
kmv (22-12-2013)