Ако кажа нещо, ти ще започнеш да ми противоречиш. А хич не обичам някой да ми противоречи, особено след като му изкарвам и реални факти за казаното, но го мързи да провери за себе си, това вярно ли е![]()
Реален факт за мен ще бъде практически примери от твоята търговия останалото е дрън дрън и "вижте ме мене колко съм велик"![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Аз и тема си отворих с търговският план и там всичко са практически примери от моята търговия. Ти и там недоволстваше. Комарджито и той тръгна да ми противоречи.
Нямам нужда от такива неща
Споровете не ги обичам, полза от тях не извличам.
фицката (19-12-2013)
И от тая тема нищо няма да излезе комай
Щом Олег и Бибко и Уйчовото взеха да ръсят мозък ,забрави нещо конструктивно да излезе от темата .
Фицката се напъва да каже нещо ма и то неговото ден до пладне
Ралчев пък си пуска графиките и кажи речи си приказва самичък
Аз например съм един много заинтерисуван слушател /читател/ и мене ме интерисува като каже някой че влязъл ,да каже от кое точно место е влязал да огради с кръгчета ПА сигналчето и сигналчиата, заради които влязъл и кво станало сетне.
Ама не виждам такова тука
Само някакви забранени сини зонички ама що са забранениможе само да се гадае
Или пък някакви съпротиви ама защо сме ги сметнали за съпротиви или за подкрепи
Така че ако пишете нещо обяснявайте го бре
Не може всичките да сме многоумни многознайковци като Олег
saxsten, Що са ядосваш,то и тука за high klass ,не е за нас ние да си гледаме спама по-бива............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре де Щом в таз тема не съм намерил примери значи не ще е имало Но да речеме че не съм ги забелязал Обещавам ако от сега нататъка постнеш пример за реална твоя открита и завършена печеливша а дори и губеща твоя сделка да не ти противореча а само да козирувам![]()
Съгласен съм с критиката Сакси...........
Ралчев пък си пуска графиките и кажи речи си приказва самичък
Аз например съм един много заинтерисуван слушател /читател/ и мене ме интерисува като каже някой че влязъл ,да каже от кое точно место е влязал да огради с кръгчета ПА сигналчето и сигналчиата, заради които влязъл и кво станало сетне.
Ама не виждам такова тука
Само някакви забранени сини зонички ама що са забранениможе само да се гадае
Или пък някакви съпротиви ама защо сме ги сметнали за съпротиви или за подкрепи
Така че ако пишете нещо обяснявайте го бре
.............На мен ми е трудно да разбера изцяло основанията за вход, а ако чете начинаещ въобще няма да схване за какво иде реч
![]()
Райчев би ли обеснявал по-подробно къде са тез съпротиви и подкрепи, защо са там, защо един път може да се влиза, а друг път не, от и на какво се дължи, как да се разбират свещите .....![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Съгласен съм с критиката СаксиНа мен ми е трудно да разбера изцяло основанията за вход, а ако чете начинаещ въобще няма да схване за какво иде реч
![]()
Райчев би ли обеснявал по-подробно къде са тез съпротиви и подкрепи, защо са там, защо един път може да се влиза, а друг път не, от и на какво се дължи, как да се разбират свещите .....
.................................................. ...................................
Тъй де Няма значение че момчето работи с дневна графика За сведение на някои местни многознайковци дневните графики съдържат минимум флуктуационни измениния или казано по просто съдържат по малко шум или брум от бързите фреймове От там и анализите върху тях са по чисти.
Колкото до това че щяло да има 1-2 сделки в месеца
Ами това е за една вал двойка бре
Пък те са 23
Значи ако си упорит и постоянен можеш да реализираш 20 -40 сделки средно месечно което никак не е малко.
Като добавим и добавянето към вече печеливша позиция /за банички/ какво става
Направо не съм съгласен с тия 5-6 % средномесечна доходност![]()
Нямам думи простоПускам ви сигнали в реално време и се аргументирам защо. За кой *** му е да ги ограждам с барчета като са в РЕАЛНО време? Разбира се, че става въпрос за последния формиран бар... Или се очаква като пича по-рано да правя анализ на вече минала дата и да си създавам един вид сетимент или bias? "Ще съм мечо настроен в Евро долар и ще търся дълги сле деди кое си ниво и стопове можеби еди кога си". Това не съм аз. Идвам и ви поствам графика в реално време с КОНКРЕТЕН вход и се аргументирам защо можеби това е печеливш сигнал и след това ревизирам резултатите. И всичко което получавам обратно е нулев интерес + екстра спам как можело само на дневна да търгувам.
CADJPY се активира поръчката междо другото... но това можеби ми е последния пост тук, не виждам нищо конструктивно в тоя форум. А и имам сериозни подозрения, че единствените пари които правят повечето участници тук са бонусите акумулирани от спам....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
raitchev, не се вързвай на различни коментари ........... пиши пък който иска ще чете.......................................... ...................
Последна редакция от jivko78 : 20-12-2013 на 07:31
Не във форумътНямам думи простоПускам ви сигнали в реално време и се аргументирам защо. За кой *** му е да ги ограждам с барчета като са в РЕАЛНО време? Разбира се, че става въпрос за последния формиран бар... Или се очаква като пича по-рано да правя анализ на вече минала дата и да си създавам един вид сетимент или bias? "Ще съм мечо настроен в Евро долар и ще търся дълги сле деди кое си ниво и стопове можеби еди кога си". Това не съм аз. Идвам и ви поствам графика в реално време с КОНКРЕТЕН вход и се аргументирам защо можеби това е печеливш сигнал и след това ревизирам резултатите. И всичко което получавам обратно е нулев интерес + екстра спам как можело само на дневна да търгувам.
CADJPY се активира поръчката междо другото... но това можеби ми е последния пост тук, не виждам нищо конструктивно в тоя форум. А и имам сериозни подозрения, че единствените пари които правят повечето участници тук са бонусите акумулирани от спам....във темата ти няма нищо конструктивно
давал входове в реално време....аз един такъв не съм видял бре пич.
Вход в реално време е влизаш дълъг или къс в 13:45 и в 13:45-6 обявяваш сделката с параметрите. Тези неясни обяснения защо си влезнал или не, мислиш ли, че някой ги схваща....ТОЧНО НИКОЙ. Че и голям майстор се извъди...критика не търпи,въпросите ни тъпи...е тука не си познал. Като ти чета глупостите, виждам какъв ОГРОМЕН напредък имат начинаещите в ТОЗИ форум
аааааа....и 2-те сделки, които си постнал са далеч от ПА
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (20-12-2013), Emil Enchev (20-12-2013)