Той спора е безсмислен, но е хубаво като се изтърси една глупост, после този който я е написал, да се поправи, а не да измисли още 10 глупости да защити първата![]()
Той спора е безсмислен, но е хубаво като се изтърси една глупост, после този който я е написал, да се поправи, а не да измисли още 10 глупости да защити първата![]()
ем то първоначалната глупост ку не беше казана... изобщо немаше да я има темата![]()
![]()
![]()
инак ку говориш за Сакстен - аз му схванах мисълта![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми тя всъщност "глупостта"(мисля,че е силно казано) ,но е закодирана в самото заглавие на темата понеже става въпрос за стратегии за търговия,а не толкова в кой таймфрейм е най-добре да се търгува.............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки да си гледа неговата стратегия ,чи инък ши стани мазало![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
наиш ко съ мъчих аз да направя - индикатор в отделно прозорче - дет да показва една пълзяща средна за средна относителна дължина на опашките за период примерно 20 000 бара - туй да е кът постоянната стойност, и отделно да има една хистограма дет да избираме тя за колко да показва средно - и да съ гледа отношението на хистограмата спрямо уж постоянното... щот ми съ струва, че преди да стане убав тренд мож да има разлика у показанията![]()
![]()
![]()
А не така Виж как от твоите глупости все пак излезе нещо Дрънкай си бре няма лошо
По доло представям индикатора който различава тайм -фремове в тон с "глупостите" на Олег.
Изглежда, че все пак тайм -фремовете могат да се различават
Променливата е разликата между големината опашките на свещите от които е извадено тялота на свещите за 10 свещи начиная от последната назад .
Ясно се вижда как от тайм фрем към тайм фрем тази стойност драстично нараства започвайки от М1 и достигаики дневни седмични и месечни тайм фремове
Следователно тайм фремовете могат да се различават математически.
Друг е въпроса че това което са написали хората за фракталите и функцията- чудовище също е вярно но за
ДОСТАТЪЧНО ДЪЛЪГ ПЕРИОД
а не за 10 бара както съм го направил да е в индикатора
Сега Олег веднага ще подскочи и ще рече къде е практическата полза
Ами най просто, това е нов начин за измерване на волативност в даден тайм фрейм
Грубо казано ако за конкретен тайм фрейм стоиноста е над някаква минимална граница - праг на чувствителнос ,значи пазара се раздвижва и е време да се потърси точка за вход
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Сакстене, ти сигурно бая по- му разбираш... ма туй дет аз си мисля е, че требе да съ гледа на графиката на пазаря кът на натуралистичен фрактал - демек такъз дет мож да е съставен от два или повече мат'матически сета... и да си има граници между тях - също толкоз важни за структурата колкот и самите сетове![]()
![]()
![]()
Въпроса е само дъл от камшичетата смятаме основна ил второстепенна характеристика на фрактализъма на графиката... щот изменения в основните стойности на графиката кът фрактален чертеж би трябвало да съвпадат с изменения в основните характеристики на самия пазар - т.е. индикатори, базирани на туй си мисля, че требе почти да не дават фашливи сигнали![]()
![]()
демек едно 9 от 10 успеваемост да им търсим
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ейййййй БАЙ СТЕФАНЕЕЕ, то днес 27, значи днес си именник> ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН
СЯ, тез сметки убаво, но то за същото служи и АТР-а, та даже и по-добре. И общо взето докато чакаш да му се вдигне стойността и движението е свършело. ТА, къде е практическата полза ?![]()
Бай Главо, гледай тука кво попаднах снощиСакстене, ти сигурно бая по- му разбираш... ма туй дет аз си мисля е, че требе да съ гледа на графиката на пазаря кът на натуралистичен фрактал - демек такъз дет мож да е съставен от два или повече мат'матически сета... и да си има граници между тях - също толкоз важни за структурата колкот и самите сетове![]()
![]()
![]()
Въпроса е само дъл от камшичетата смятаме основна ил второстепенна характеристика на фрактализъма на графиката... щот изменения в основните стойности на графиката кът фрактален чертеж би трябвало да съвпадат с изменения в основните характеристики на самия пазар - т.е. индикатори, базирани на туй си мисля, че требе почти да не дават фашливи сигнали![]()
![]()
демек едно 9 от 10 успеваемост да им търсим
![]()
![]()
Някой се е занимавал също да смята и да разбулва митове.
http://forums.babypips.com/newbie-is...tml#post440952