Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (26-03-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това си е точно за тази тема:
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...n-ryst,169473/
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
идея за нова тема "България - парадокса на балканите, Европа, Света и Вселената!!!"Това си е точно за тази тема:
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...n-ryst,169473/![]()
![]()
Украйна скоро ако я приемата в ЕС, може и да отхлабят малко бесилото ни![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
- Ти коя си?
- Добрата фея.
- А защо си с брадва?
- Нещо не съм на кеф.
Шеф на голяма фирма хвали възторжено своя заместник:
- Поздравления! Постигнахте невероятни успехи. Само преди година постъпихте при нас като момче за всичко. Два месеца по-късно станахте шеф на екип, след още два месеца шеф на отдел. Показахте качества и ви включихме в управителния съвет, а сега вече сте първи вицепрезидент. Какво ще кажете?
- Мерси, тате!
В магазина.
- Какво иска младата дама?
- Иска бутилка вино, добър мъж, шоколадова торта, хубава книга, редовен секс... А иначе за хляб съм дошла.
Добра жена е тази, която ти оставя бележка сутрин рано, когато се прибереш от кръчмата, а в бележката пише: "Шкембе чорбата ти е на печката, салатата и ракията в хладилник, а съседът е в гардероба. Не го буди, че е бил нощна смяна."
Руският "Стани Богат", жокер на втори въпрос "Обади се на приятел":
- Серьожа 100 рубли стигат ли да се напием?
- Да!
- Отказвам се.
Един мъж бяга по перона на гарата и вика:
- Инфекция, инфекция!
Един кондуктор строго му прави забележка:
- Не нарушавайте обществения ред!
- Търся жена си!
- Е, какво сте се развикали "Инфекция, инфекция"?
- Ами тук пред хората чума ли да я нарека?!
Майка учи по телефона щерка си да готви.
- Сложи пилето в тенджерата, разбъркай...
- Не мога, мамооо! Като махна капака, пилбето ме кълвееее!
-Две блондинки си говорят:
- Суши яла ли си?
- Не, но съм яла с уста...
Лекар преглежда мъж на средна възраст, вкаран по спешност в болницата. След известно време той отива при съпругата, отвежда я от стаята и казва с тих глас:
- Госпожо, не ми харесва видът на мъжа ви.
Жената въздъхнала:
- И на мен, докторе, но е богат и се отнася добре с мен...
- Мамо, престани да идваш нощем да ме завиваш с одеялото!
- Недей бе, маме, притеснявам се да не изстинеш бе, маме!
- Е, да де... ама отвиваш жена ми...
Леко изнервени родители питат детето:
- Искаш ли братче или сестричка?
- Да!
- Тогава заспивай!
Разговарят двама пушачи:
- Абе, ти що толкова много пушиш?
- Ами, за да ми стане белият дроб черен!
- Е, що?
- Е, ти представи си с два черни дроба какво пиене ме чака…
Перничанин вървял през пустинята без капка вода. Накрая видял един оазис и един змей до водата. Събрал всички сили и смелост и почнал да се бие със змея. По едно време змеят го попитал:
- Какво искаш ти, бе?
- Да пия.
- Ми пий, бе, що се биеш!?
- В нашия квартал в китайския ресторант има промоция.
- Каква?
- Дай ни твоя болен или стар домашен любимец, получаваш 2 литра кока-кола.
Пешо отива на лекар.
- Докторе, задушавам се, не мога да дишам - оплаква се пациентът.
- Пушите ли? - пита докторът.
- Абе, пуша, ама не помага!
Умрял слонът в джунглата. Тогава лъвът събрал всички животни и казал:
- И така кой уби слона?
Мълчание. Лъвът повторил строго:
- Кой уби слона?
Отново мълчание. На третия път вече излязла една мравка с дънки и тиранти и, дърпайки си тирантите, отговорила:
- Ами той защо закача нашите момичета?![/IMG]
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1241476
Бе за един традер все ще се намери място. Търсят, не търсят, тук форекс-пазарът на труда е динамичен и безграничен![]()