Те индексите всички се движат горе/долу в една и съща посока.Дали ще има ефект кукловода върху индексите?
Само да знаем примерно ДАКСА с кого е обвързан и може да се получи
Но и доста капиталец ще трябва за подобно нещо
Те индексите всички се движат горе/долу в една и съща посока.Дали ще има ефект кукловода върху индексите?
Само да знаем примерно ДАКСА с кого е обвързан и може да се получи
Но и доста капиталец ще трябва за подобно нещо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е чат пат има там някакъв вид разлика... интрадневно предимно... и от всичките индекси накуп вероятно може би да се усети по-убаво голямата посокапа и кът е по-сложна схемата дето се търгува малко по-ентелегентен изглежда традера
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
наи много са съберат по един европеиски, американски и азиатски ... туи ше е достатъчно кат че ли ... европеиските съвсем еднакви маи .....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Такааааам,
И аз взех оня бонус от доведи приятел, та сега ми се намират 3 реферала излишниАко има заинтересовани да пишат на Л-ъС-ъ
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз имам още една покана ако има желаещи
да пишат на лични![]()
Дългосрочно най-вече, смисъл за годишен период, индексите горе долу завършват на печалби повечето, или на загуби повечето.е чат пат има там някакъв вид разлика... интрадневно предимно... и от всичките индекси накуп вероятно може би да се усети по-убаво голямата посока па и кът е по-сложна схемата дето се търгува малко по-ентелегентен изглежда традера
верно ,ако са държат месеци може имат повече отклконение един с друг ,ма народа тука
гледа краткосрочно много тъи че смисъл няма много .........![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
то индекси може и да се чакали някакъв вид усредняване за нагоре, че те ужким тъй са ги нагласили, че евентуално винаги да отиват нагореама и туй не е сигурно - че не се знае колко ще падне и кога точно ще тръгне нанагоре, че в някои ситуации може и години да отиде
![]()
Още три реферала предлагамСтавам главен дилър на бенчмаркски реферали
![]()
Аз имам сметка там и ако някой иска може да го поканя? Не търгувам, но
ако дават бонус бих се включил.![]()