Да бре, има някои типчета дето сигурно само пускат мнения.
Аз имам усещането, че се съдрах от спам и погледнах някакви смешни доларчета съм събрал.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Много на сериозно взе нещата, поста ми не е бил с цел да те обидя!
По усмивката в края на изречението, можеш да си направиш извода с каква цел съм го постнал.
Инъче, хич не ми дреме от къде пиеш и от къде ядеш!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
coldys (16-12-2013)
това ли било трябва да разтягам локуми на дълго и широко всеки път даже да искам просто да ти благодарясистемна му работа не можеш я разбра
благодаря ти паблооо ама много ти благодря
![]()
pablo (16-12-2013)
И аз ти благодаря, че ми благодари.
В общи линии ето един качествен и особено смислен пост /само дето не е много по темата/...
пич не се засягай, то от ясно по-ясно че някои хора не са в час
ама си представи че с храна ги изпонатровят командированите
пък и сили не се съсредоточават на едно място,нале
нищо че от години нямаме ни армия,ни полиция,може малко да е но все пак е помислено
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Аз съм ОК! Надявам се и ти да си така.![]()
Е кьомбе ти още ли си имаш /приятелски взаймо отношения с шефа на полицията/?
Я разкажи нещо явно имаш вътрешна информация /от нашата ловна дружина има 2 ма и аз също чакам инфо от браздата/.