щом ти е стигнала и за трите сметки - сигурно бая голяма пенсия вземаш![]()
![]()
![]()
то не е за майтап де, ама все пак...
![]()
![]()
![]()
щом ти е стигнала и за трите сметки - сигурно бая голяма пенсия вземаш![]()
![]()
![]()
то не е за майтап де, ама все пак...
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
знам тъ аз, че си мильонерин![]()
![]()
![]()
само съ праш тука...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (14-12-2013)
как беше![]()
![]()
: "майка и я пратила до пазара за лук, па тя написала у фейса "на шопинг съм""
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е не е излъгало девойчето,правилно си е написало за занятието.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ку пазаря е някъде из софийско - да![]()
![]()
нъл там най-много шопи имало от цялата София викат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе има. Пълно е със всякакви, само не и шопи. Но за шопинг има..................................
ем да де, ама другите патки у фацебукито по други начин асоциирват шопинга![]()
![]()
не баш със шопи както требе да е
![]()
![]()
![]()