Къде ги виждате тия емигранти, аз досега един не съм попадала.
Къде ги виждате тия емигранти, аз досега един не съм попадала.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
То на тях не пише аз съм емигрант,единствено ако е черен ще разбереш,................................. ..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Повечето араби си личат. Пълно е около "Женския пазар" с тях. И държат по оборотните магазини.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Обаче на женския пазар си има схеми от всякъде,супер евтино е там...
България спонсорира Запада с 1,5 млрд евро през емигриралите висшисти.
Проф. Иван Т. Тодоров
Записва се например един студент медицина по държавна поръчка. Държавата му плаща изцяло обучението. А то съвсем не е евтино – чуждите студенти по медицина плащат по минимум 8000 евро на година.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3152857
За това в САЩ е изцяло платено обучението. Който няма пари или работи и учи или тегли кредит или гледа да спечели стипендия от някоя фондация. Пито платено и после образованието си е негово и отива да си продаде уменията където си поиска.България спонсорира Запада с 1,5 млрд евро през емигриралите висшисти.
Проф. Иван Т. Тодоров
Записва се например един студент медицина по държавна поръчка. Държавата му плаща изцяло обучението. А то съвсем не е евтино – чуждите студенти по медицина плащат по минимум 8000 евро на година.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3152857
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
А в Швеция българските студенти могат да учат безплатно
Предполагам обаче, че се има предвид неплащане на годишната такса за обучение, която на запад никак не е ниска.
Иначе стипендии не знам дали отпускат.
Ама пък тук и толкова няма.
А качеството на образованието е под всякаква критика.
В Англия също. Мама и татко бият шута на 18 годишния тийнейджър и им е много мъчно за него, но и те са загробени да плащат заем за жилище почти до пенсия и няма как да му помогнат да се изучи. И той какво да прави - взема заем за обучение, обаче и си намира добре платена работа по специалността след/ако завърши. Изплаща го до 30 г. и взема вече истинския заем до живот за жилище. Такава е схемата, към която сме тръгнали и ние предполагам.
В Англията нещо им опростявали студентските кредитиили нещо от сорта бях дочул ..... имат си някаква давност дето за 5-10 години изтича
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
бият му шута, ама като започне работа може сам да си живее под наем, да си купи кола на лизинг и въобще да си позволи нормален живот ...............................В Англия също. Мама и татко бият шута на 18 годишния тийнейджър и им е много мъчно за него, но и те са загробени да плащат заем за жилище почти до пенсия и няма как да му помогнат да се изучи. И той какво да прави - взема заем за обучение, обаче и си намира добре платена работа по специалността след/ако завърши. Изплаща го до 30 г. и взема вече истинския заем до живот за жилище. Такава е схемата, към която сме тръгнали и ние предполагам.