Бати Дискавърито тука. .. пак тая интуиция... голям смях .
Значи, първо трябва да се знае, че интуицията говори като 3 годишно дете - казва нещо без да обяснява, а ако се наложи да обяснява, то обясненията ѝ са несвързани. Това прави ли впечатление... ами как да прави, като ежедневието на повечето е свързано само с осигуряването на иеденето и пиенето и я карат за по лесно на моделно възприемане и съответно мислене.
Сорка братчета ми и сестричета ми, но управленчески решения под въздействието на интуиция се взимат само от неграмотни в съответната сфера .
... оценката на хора, как я прави интуицията, е задача с понижена трудност, решете я и ще ви стане ясно че другото име на интуицията е съзнателно непознаване на материята.
Обаче има примери за необходимост от интуиция, ,,, на почивка съм, платил съм за найс вю и съответно излизам на терасата гол до кръста с биричка от мини бара, за да проверя за какво съм платил в повече... и точно в този момент всичко срещу мен, цялата картина, влиза в мен и посредством интуицията, мозъка ми прогизва от хормони, чак припатква от кеф и дори за секунди дава накъсо следствие на цялата тая биохимия. .... ами ако орежа интуитивните си възприятия, какво толкова ще виждам насреща освен : слънце - кръгло, чайки - кресливи, вода - синьо зелена 27 градуса, три облака - бели, леко бухнали и т.н.т. - .да, ако трябва да бъда прагматичен и рационален това всъщност трябва да видя.
.... то между другото имам приятел който по този начин вижда нещата. Същия наскоро води новата си приятелка на Санторини, малко се учудих понеже за него парите са над всичко, а не некакви залези насред нищото, гледани от парче скала, за което е платил немалко пари, за да се направи на интересен пред някаква - .... ами като се върна ми го каза същото и учудването ми спря.![]()