Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз се чудя въобще защо който и да е от участващите се занимава с такива глупости. Без стопове, без спазване на правила, на чисто тука има тука нямаdaniwin, не се справя добреВчера беше пред фалит, спокойно можеше да му удари маржин кола, както се е случило при Фицката. scooterr просто имаше късмет, че оцеля и реализира профит. Не мисля, че някой "се справя добре" в състезанието
Това търгуване е стил "камикадзе" и няма нищо общо с правилната търговия.
Такива действия напълно противоречат на един истински търговец според мен. Но може и да бъркам, че имам различни разбирания, явно.
фицката (08-11-2013)
Резултатите са важни хора. Стоим пред графиките достатъчно време и е нормално да имаме някакви предположения на къде ще поеме даден инструмент.
Стопове слагам само когато ме няма !
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
albagpipe (12-11-2013)
Oleg, а де. Аз до вчера включително слагах стопове. За момента не съм се отказал от тях, въпреки, че текущата ми сделка е без стоп. Но нещо не ми се връзва правилната търговия и участието в състезанието. С нея не бих имал никакъв шанс за успехАз се чудя въобще защо който и да е от участващите се занимава с такива глупости. Без стопове, без спазване на правила, на чисто тука има тука няма
Такива действия напълно противоречат на един истински търговец според мен. Но може и да бъркам, че имам различни разбирания, явно.Става дума не само за стоповете, а и за обемите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Резултатите са такива, че ще правиш сделки един месец, после с една две сделки ще фалираш и след това трябва отначало да се започне. Обясни ми какъв е смисъла на такова нещо ? Или мислиш, че ще удвояваш няколко пъти и ще теглиш всяко удвоение на базовият, преди да го фалираш ? Т.е. вкарваш 5К, правиш 5к отгоре и теглиш, после още два пъти така и тогава фалит, и после пак отначало ли ?
scooterr (08-11-2013), фицката (08-11-2013), Emil Enchev (08-11-2013)
Благодарности към всички вас, който ме накарахте да се замисля и да осъзная правотата ви !
albagpipe (12-11-2013)
принципно се водя по стохастика за едночасов фрейм
----------
................... 810646772 sell eur/usd ..........................
810648027 sell eur/usd
810648036 sell eur/usd
Последна редакция от scooterr : 08-11-2013 на 15:05
albagpipe (12-11-2013)
Господине.....в отдела "форумни битки" на главната страница ....отдоле с малки букви пише.........."Пробвайте късмета си и спечелете парични награди".....и язе това правим...пробваме си късмета..з се чудя въобще защо който и да е от участващите се занимава с такива глупости. Без стопове, без спазване на правила, на чисто тука има тука няма
Такива действия напълно противоречат на един истински търговец според мен. Но може и да бъркам, че имам различни разбирания, явно.![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....