А добре са съм спокоен, че ако не да бягам до магазина и по DHL да ти фъргам една дузина![]()
А добре са съм спокоен, че ако не да бягам до магазина и по DHL да ти фъргам една дузина![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Какво е ограничението по митниците. Ако се бяхме усетили по рано, можеше да ти пратя по сина един стек "Бургас 63". Не е лоша ракията. Но сега багажа му е фул. И няма как да вземе нещо под мишница.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco (15-11-2013)
1 пълнолетен човек - 1 литър твърд алкохол или 2 бутилки вино. Това е положението по границите...
И тъй като в САЩ алкохола е значително по-евтин от тук, нашите митничари си вършат старателно работата при влизане от там...
Благодаря, Георги, за грижата!![]()
Последна редакция от Bibco : 15-11-2013 на 14:05
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да се съберем тука форума, че ти донесем някое килце ракиика, ама аз ше ти донеса от моята тогава няма да те мъча с тея боклуци я.
Домашничка, чиста, натурална![]()
В интерес на истина с най-голямо удоволствие бих ти гостувал, но има един много важен момент. В момента съм финансово обременен ( събирам една сумичка пари, която задължително трябва да платя) иначе за мен ще е цяло щастие. Майтапа на страна!
Пожелавам ти това да стане колкото е възможно по-бързо!
А както за теб, така и всички други колеги - ако някой иска да ми гостува - считайте се поканени!
Само ми пратете на лични сканирано копие от задграничните си паспорти и информация за семейно и имотно положение, работа и постоянен адрес - за да ви направя официална нотариална покана тук. Сега вече има канадско консулство в София, така че туристическите визи стават по-лесно. Преди трябваше да се ходи в Букурещ...![]()
scooterr (15-11-2013)
До края на месеца съм готов при всички случай. Като говориш за Канада и си спомням за дебелия сняг и тайгата в Коми. Предполагам, че и там е почти същото.