Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Малко късно се намесвам в разговора ,ама този завод ли имаш в предвидВ Пазарджик има фирма за преработка на ПВС отпадъци на вторичен гранулат,
http://pmbindustris-bg.net/contacts_en.html
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Той градския зачезна някъде - но май действително е това завода.....Малко късно се намесвам в разговора ,ама този завод ли имаш в предвид
http://pmbindustris-bg.net/contacts_en.html
rusalita (11-01-2014)
Фирмата която знам е ЕКОИНВЕСТ ООД. Може да има и други. Все пак това си е пазарна ниша, и частниците търсат в какво да инведтират. Тук държавата и общината нямат мешава.
Колкото до ТЕЦа, взривиха го, мобилни трошачки смляха битона за пътни настилки. Арматурата се отдели и замина за Стомана - Перник. И не знам до къде са стигнали с възстановяване на терена за нива.
Да се изкажа и аз за рециклажа, понеже произвела много хартия през годините обслужвайки нашта бюрократична система, преди време бях решила да искам контейнер за хартия от Софийска Столична община, и да рециклираме, та един път занесохме няколко чувала в един пунк за вторични суровини и взехме пет лева- дет се вика и горивото не си платихме, завихрихме една тримесечна кореспонденция с любимата община резултата, от който беше, че нямало да дадат контейнер -щото имало на 3 км от нас и да сме хвърляли там.
Където живея имаме контейнери за хартия пластмаса и стъкло- незнам дали въобще ги вдигат, защото гледам постоянни хора ги изпразват.
Та толкова с разделното събиране на боклука.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Да споделя и в моя град как е !!!Да се изкажа и аз за рециклажа, понеже произвела много хартия през годините обслужвайки нашта бюрократична система, преди време бях решила да искам контейнер за хартия от Софийска Столична община, и да рециклираме, та един път занесохме няколко чувала в един пунк за вторични суровини и взехме пет лева- дет се вика и горивото не си платихме, завихрихме една тримесечна кореспонденция с любимата община резултата, от който беше, че нямало да дадат контейнер -щото имало на 3 км от нас и да сме хвърляли там.
Където живея имаме контейнери за хартия пластмаса и стъкло- незнам дали въобще ги вдигат, защото гледам постоянни хора ги изпразват.
Та толкова с разделното събиране на боклука.
В нашета община всичко е на "6" имаме по 3 контейнера. Хартия, стъкло, битови отпадъци.
НО...... имаме само 1 камион за отпадъцитака че изхвърлянето е разделно но събирането общо. Ефекта е НУЛЕВ
![]()
много хора се заблуждават в това !!! Камиона е един , но един ден събира хартия, другия ден пластмаса а третия ден стъклоВсе пак тези фирми печелят от разделно събраните отпадъци от хората и няма много логика да смесят всичко на едно за да си играят после да го сортират
и аз туй съм го забелязал![]()
![]()
с един камион ги прибират и то непосредствено един след други
![]()
![]()
само онез по-специалните за стъкло дет са идват и ги вземат целите - най-вероятно щот нема как да ги приберат с общия камион
![]()
![]()
![]()
Ниагарския водопад в реално време
http://www.earthcam.com/canada/niaga...agarafalls_str
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
rusalita (11-01-2014)