те имат такива залежи колко искаш, но пък никой не се отказва от черното злато .................................................. .................................................. ..................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
едно време са забранявали биогоривата, щот са пречели на нефтовата промишленост - по-евтини са билиа тогаз нефта е бил сто пъти по-евтин отколкот сега...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Бая години още има да ни дерат кожите с нафтицата...................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
шъ си купа колело и шъ ми дерат УЯ после![]()
![]()
тяФната мама... кът поостареят малко от онез електрокари теслите шъ си купа... и още по-голям шъ го дерат
![]()
![]()
![]()
Тогаз пък с тока ще го дерат........умиране има отърване няма.....................![]()
аз шъ си купа слънчев панел![]()
![]()
директно от Китай
![]()
![]()
и тогаз нема да им останат ноктя и зъбе от дране вече
![]()
![]()
![]()
Той няма да дава колкото ток требе........................![]()
баш... няма да дава... аз шъ си купя от онез дет по трийсе и кусур часа на ден дават ток![]()
![]()
жгу видиш после дъл няма да дава
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз шъ си го внеса контрабанда...![]()
![]()
те изобщо нема да знаят, че имам таквоз нящо аз