Благодаря за вниманието към скромната ми личност
Нима има смисъл да чакате толкова? Аз като дойда така или иначе ще се срещна с някои от вас - в България вече почти нямам другиго, освен вас![]()
Последна редакция от Bibco : 26-11-2013 на 12:57
Ти само кажи, че искаш да дойдеш пък с останалото ние ще се оправим !
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
То ако само от моето искане зависеше - бих тръгнал още сега.
Едно идване в България трябва да е съобразено с работата на Старшинката, ваканциите и най-вече състезанията на щерката, моите занимания, и накрая, но най-важното - с финансите, с които разполагаме.
Аз искам да си дойда за не по-малко от месец..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи ще кажеш кога си идваш и ние ще го организираме така, че и ти да дойдеш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За тях не знам как могат да се развият отношенията им, затова съм предвидил няколко човека да седнем между тях, но искрено се съмнявам, че Новак ще дойде.
Новак не е глупава жена, ще дойде. Това, че се дърлят със Живко си е тяхна работа...
Къде смятате да се събирате?
Ще видим по колко хора ще има от град и там където има най-много желаещи ще се ходи там. А от начало беше за по централна България.
scooterr, в Стара Загора ще е най-лесно, на всички ще е близо...
Такива срещи най-добре се получават, ако е на някое отдалечено от всички участници място - хижа в планината, например.
Никой няма да е свръзан с задълженията си в града, в който живее и всички ще се отдадат на купона. Добре е предварително да се организира някаква базисно финансиране - така или иначе всеки ще си плати за хотела и почерпките, но ако има подготвени пари за някои екстри като адекватна на тематиката на събирането шоу-програма, конкурс и награди - ще е още по-готино! Иска си организация за да стане както трябва...
Ех, как ги обичам аз такива неща...![]()