Какво да очакваш, сега дават по дискавъри за летището у Дубая![]()
![]()
голяма работа са тия чалми
![]()
![]()
![]()
Какво да очакваш, сега дават по дискавъри за летището у Дубая![]()
![]()
голяма работа са тия чалми
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ами като имат пари, ще са голяма работа.................................................. .................................................. .................................................. .........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Там всичко е направено с много пари,
за това така![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
И интересното че нещата са направени с чужди пари , а не с техните![]()
![]()
от цял свят ората искат там да инвестират
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тъй е да![]()
рядко ги дават чалмите , но нали работници трябват за мега проектите
![]()
пара се вдига у пустинята
![]()
Мисия Лондон срещу 5 бона...Пригответе поне 5 бона, ако искате да си търсите работа в чужбина. Кандидат-гурбетчиите трябва да са наясно, че установяването в нова държава е свързано с много разходи и с преодоляване на редица бюрократични пречки
http://profit.bg/news/Misiya-London-...id-117265.html
..............Кейти Уийзъл:
"Моля, пратете помощ! Не мога да отворя външната врата заради всичките румънци и българи, които са се струпали на улицата навън!"
Джеймс Мичъл:
"Проклетите българи и румънци. Дошли са рано в мола и са изкупили всичките невидими сакове!"
Джон Уилямс:
"Тази сутрин жена ми дойде при мен и ми каза, че е бременна от българин. После се оказа, че ме е излъгала: всъщност бил румънец!"
Таня Флетчър:
"Днес ме уволниха от работа. Някакъв българин обещал да върши моя труд за 30 паунда месечно. Помогнете!"
Кевин Смит:
"Как е "хляб" на български? В магазина вече не говорят английски."
Денис Джоунс:
"Румънци с перки като на Карлсон хвърчат около прозореца ми! Моля, помогнете!"
Силвестър Андрю:
"50 българи са заживели в колата ми! Когато ги помолих да излязат, ме поканиха вътре и ми поискаха да платя за наем!"
Джон Лоу:
"Нещо потъмня небето тази сутрин. Вероятно от милионите българи и румънци, които от 6-годишни могат да летят."
Катрин Ади:
"Мъжът ми поиска развод. Каза, че излиза на улицата, за да си избере от 5-те милиона румънки, дето са се събрали навън".
Сред хитовете в мрежите са и тъй наречените gif клипчета, при които се взема кратък откъс от филм, като към него се прибавя ироничен коментар. Например кадър, на който малкият Симба от "Цар Лъв" отваря широко очи, гледайки как към него се засилва огромно стадо от носорози. А после излиза надпис: "Господи, българите идват!" Хит е и вариация на "Keep Calm" лозунгите, на които пише: "Бъди спокоен и избери България"....................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
хич не е лесно в началото, ама тези пари се избиват за няколко месецаМисия Лондон срещу 5 бона...Пригответе поне 5 бона, ако искате да си търсите работа в чужбина. Кандидат-гурбетчиите трябва да са наясно, че установяването в нова държава е свързано с много разходи и с преодоляване на редица бюрократични пречки
http://profit.bg/news/Misiya-London-...id-117265.html
Хаха, тия англичани станаха за смях, как никой не им отиде в държавата...............Кейти Уийзъл:
"Моля, пратете помощ! Не мога да отворя външната врата заради всичките румънци и българи, които са се струпали на улицата навън!"
Джеймс Мичъл:
"Проклетите българи и румънци. Дошли са рано в мола и са изкупили всичките невидими сакове!"
Джон Уилямс:
"Тази сутрин жена ми дойде при мен и ми каза, че е бременна от българин. После се оказа, че ме е излъгала: всъщност бил румънец!"
Таня Флетчър:
"Днес ме уволниха от работа. Някакъв българин обещал да върши моя труд за 30 паунда месечно. Помогнете!"
Кевин Смит:
"Как е "хляб" на български? В магазина вече не говорят английски."
Денис Джоунс:
"Румънци с перки като на Карлсон хвърчат около прозореца ми! Моля, помогнете!"
Силвестър Андрю:
"50 българи са заживели в колата ми! Когато ги помолих да излязат, ме поканиха вътре и ми поискаха да платя за наем!"
Джон Лоу:
"Нещо потъмня небето тази сутрин. Вероятно от милионите българи и румънци, които от 6-годишни могат да летят."
Катрин Ади:
"Мъжът ми поиска развод. Каза, че излиза на улицата, за да си избере от 5-те милиона румънки, дето са се събрали навън".
Сред хитовете в мрежите са и тъй наречените gif клипчета, при които се взема кратък откъс от филм, като към него се прибавя ироничен коментар. Например кадър, на който малкият Симба от "Цар Лъв" отваря широко очи, гледайки как към него се засилва огромно стадо от носорози. А после излиза надпис: "Господи, българите идват!" Хит е и вариация на "Keep Calm" лозунгите, на които пише: "Бъди спокоен и избери България"....................