Те обикновено много богатите нямат нужда да демонстрират толкова състоянието си, колкото тези дето нямат много пари.
Те обикновено много богатите нямат нужда да демонстрират толкова състоянието си, колкото тези дето нямат много пари.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и то туй обикновено е що нямат с ко друго да съ похвалят![]()
![]()
а кът усетят, че няма с кво и ведната получават остра нужда да сЪ хвалят
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Еми друго е като почнат да те зяпат хората ид а ти се възхищават на богатството![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Даже не искам да ме знаят, че съм богат.Така поне ще имам шанс да имам приятели![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Kaisyn83, не се притеснявайте, всички тук сме богати, но не се издаваме ;-) хехехехех
С наближаването на датата 1 януари 2014 г., когато ще отпаднат ограниченията за българи и румънци на трудовия пазар във Великобритания, истерията на Острова нараства, подхранвана от призиви на политици.
Британски депутати поискаха от вътрешния министър Тереза Мей да пренебрегне ЕС и да откаже да облекчи контрола върху имиграцията от България и Румъния в края на годината, съобщи в. "Дейли експрес".
айде юрууууууууууууш...![]()
![]()
не само за българЕ и румънЕ отпада... и циганите могат да одят вече как си искат
![]()
![]()
да потеглят всичките
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.