Пауъл хвърли бомбата и намекна за сваляне на лихва от Фед през септември. Супер изненада която ме хвана неподготвен. Както и пазара. Както и да е. Няма да купувам на 4 500$ Етериум при положение, че затворих на 4270.
Пауъл хвърли бомбата и намекна за сваляне на лихва от Фед през септември. Супер изненада която ме хвана неподготвен. Както и пазара. Както и да е. Няма да купувам на 4 500$ Етериум при положение, че затворих на 4270.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
heavencloser (22-08-2025), Нерегистриран (2), REDA (25-08-2025)
Дубрютру,абе еййй що си затворил трейдовете?.....на 19-ти писах ,че сме в зоната на купувача още,па макар и малко да излезна цената (надолу)-тоя номер с малкото излизане редовно го правят.Сега е опряло до историческия връх....тества го ...трябва да се внимава с корекцията!!!....няма наюин да не направи такава според мен....то всъщност вече си е в корекция-сега погледнах графиката....подготвяй се за пробив,аз не мога днес брокерът ми ще има профилактика 4 часа всъщност.....ще наблюдавам аз па макар и да ми е натоварен деня със задачи......
Скъсах си нервите вчера. Толкова време да ги държа тези Етериуми и накрая една новина да излезе в обратната посока на следваща по-важна новина, а Пауъл пък точно сега реши да се подложи на Тръмп. Щото това вчерашно негово изпълнение беше подлога.
Както и да е. За мен този трейд приключи.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
heavencloser (23-08-2025), minkov (23-08-2025), Нерегистриран (2), REDA (25-08-2025)
Влезнах вчера в 8 сутринта....4740 ,определил съм си ниво което се оттласна от него 4655 , единственото ,което ме държи в тоя скромен трейд е 4-часовата и надолу също се вижда ,че в мечите барове на 4-часовата има много бичи интереси...ще изчакам поне още 2 часа....мога и повече....стопа е под нивото на оттласкване-подкрепа 4655 ,на 4621-там ке гризна дръвцето.....Приятен неделен следобед!!!
![]()
Добър вечер,историческият връх е пробит!!!....в 20:40 ,сега погледнах...дебна за корекция и евентуално оттласкване от него...
Както писах по-горе корекцийката е направена, а от моя страна добавката.....гледам да помогна на пазара с каквото мога....има пауър нещо дори да пробие 5-ката близко е, ако не сега ще стана в 3 да видя какво ще се изкаже по въпроса голямата японска машина!!!
Нещото ,което промених последните два дена ,е че минах на големите фреймове,като 15-ката ми се явява най-малък,хайде да речем че и 10-ката е уважавам доста.....всичко надолу е много бързо и за много добри и откачени професионалисти.
На големите фреймове било спокойна работа имаш време да се забавляваш или да свършиш нещо....лека вечер....
![]()
minkov (25-08-2025), REDA (25-08-2025), heavencloser (25-08-2025), Нерегистриран (3)
Филипините имат законопроект да купуват по 2,000 BTC на година за срок от 5 години и да правят резерв от Биткойни. Да дивим дали законопроекта ще мине.
https://www.theblock.co/post/368054/...ategic-reserve
minkov (25-08-2025), REDA (25-08-2025), heavencloser (25-08-2025)
REDA (25-08-2025), heavencloser (25-08-2025)
Здравей...ами от късите -да по едно време се пуснах като се увеличи волатилноста и направих висш пилотаж направо....но пак както в другата тема казах -проблемът ми по взимането на печалбата ....тоя хубав дълъг трейд от събота с добавката -мръднах двата стопа на малка печалба и защо го гледах като идиот какво очаквам и аз да стане като е исторически връх и цени? трябваше поне да приближа още стоповете....от късите малки трейдове хванах колкото от съботния дълъг трейд ,когато беше на върха цената (за съжаление не го затворих както написах)......и все пак бях доволен за деня....НО...в азиатската сесия направих куп глупости-защо и от къв зор реших да вдигна обема не знам??....
Форумът ми действа положително от гледна точка на това ,че човек може да сподели -да му олекне ,да вземе решение някакво,да получи помощ-съвет.Повече се заричам като стана през ноща изобщо да не поглеждам нищо ,не ме интересува лягам пак да спя и толкова,няма да се занимавам с тея откачалки....в темата долар-йена бях писал преди година и нещо опитах се да трейдвам в азиатската сесия-абсурдно.тая йена така поскъпва рязко понякога че не ти е работа с очите си видях -добре че бях излезнал малко преди това,как без новини поскъпна с едни 150 пипа за 20 секунди някъде след това се върна за около 2 -3 минути май беше и продължи по-бавно да поевтинява......тогава стигнах до сентенцията,че: Е трудно да си с тях и безумно да си против тях,самурайте сечат лошичко......
Та така при мен ...има още доста да поработя върху себе си и имам какво да науча -и за себе си и за търговията ....
![]()