Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
REDA (03-03-2025)
Изглежда купих локален връх защото цената рязко върна под 2,50 долара за Рипъл, но не мисля за сега да продавам освен ако не паднем под 2,10$, което ще означава, че новината е фейк.
Интересно също защо Биткойн катери като той изобщо не е споменат в този Стратегически Резерв. Според мен BTC трябва да пада и том ного.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
REDA (03-03-2025)
Всъщност графически ми го дава, че е по-удачно да сложа стопа на 2,30 долара за Рипъл.
Ако пробием съпротивата на 2,70$, следващата е на 2,83$.
Интересно защо Тръмп направи този пост. Ако наистина ще прави Стратегически резерв защо реши да помпа цената на тези 3 крипто предварително. Нещо гнило има тук, но аз няма как да не участвам.
![]()
Журналистка от Фокс с коментар, че Биткойн също ще бъде включен в Стратегически Крипто Резерв. Освен Рипъл, Кардано и Солана.
Да припомня, че Крипто конференцията на която ще говори Тръмп е идния петък, а Фокс е телевизията на Републиканската партия.
Аз няма да обръщам Рипъла в Биткойн, на направих грешка, че не купих Кардано вместо XRP.
![]()
Вероятно точно от тези трите синовете му са купили най-много и тати решил да помогне малко, та да изкарат децата някой лев![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Рипъл затворен на 2,68 долара.
Очаквах много по-голям позитивен ефект от новината за Стратегически Крипто Резерв. Още повече, че нямаше очаквания Рипъл, Кардано, Солана да са в този резерв.
Както и да е. Аз мисля, че с крипто трейда който държах почти 2 години, приключих. Вече няма позитивна новина която да чакам.
Оставам единствено с дълги евра с малка част от капитала си.
РЕДА беше писал по-горе колко са корекциите след ATH.
Индикатор е като графиката на РЕДА за последните три дни
отваряне и затваряне на пазара. Наредени значи 75 процента шанс
движението да продължи в същата посока.
Та вече имаме вероятен АТН сигурен на най-малко 99 процента.
Другото ще го покаже времето ,,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дълги в Биткойн от 83 600 долара.
Това не е дългосрочния трейд който държах почти 2 години. Това е краткосрочен трейд в предвид предстоящата крипо-конференция в Белия Дом на която ще говори самия Доналд Тръмп.
Тръмп се опита да напомпа пазара в неделя и в момента вижда неуспеха си. Тръмп е нарцисис и в момента е бесен. Ще има позитивни новини в неделя. Така ми го дава. Какви ще са обаче те?
Слух който прочетох преди малко, че Тръмп ще обяви в петък на крипто събирането, нулева ставка за капиталови натрупвания за крипто активи.
Има логика. Ако пък даде и някакви подробности за Стратегически Крипто резерв, още по-добре.
Ако са само празни приказки, ще потънем под дъното от 78 000$ за Биткойн.