Закупен обратно Етериум на 4 295$.
Има шанс Зеленски да бъде притиснат днеска от Тръмп и да отстъпи територии на Русия, включително цяла Донецка област (освен Луганск, Донбас). Т.е., украинците да се изтеглят напълно от там. Това ще означава сключване на примирие.
Речта на Пауъл в петък продължава да е риск, но ще го мисля в движение.
Последна редакция от Aquila : 18-08-2025 на 12:15
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
REDA (18-08-2025), heavencloser (18-08-2025)
Холандците от Amdax ще създават Биткойн резерв като ще пуснат акции на Амстердамската фондова борса.
Целта им е да вземат 1% от Биткойните в обръщение.
Щом има още мераклии да създават Трежъри компании, значи още не сме стигнали върха.
https://www.investing.com/news/stock...ronext-4196669
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
REDA (18-08-2025), heavencloser (18-08-2025)
Само за една седмица от BitMine са увеличили запасите си от Етериум с 1,6 милиарда долара и вече притежават ETH за 6,6 милиарда долара.
Това ги прави втора по големи Трежъри компания след Стратеджи, и първа сред този които акумулират Етериум.
https://www.prnewswire.com/news-rele...302531968.html
REDA (18-08-2025), heavencloser (18-08-2025), Нерегистриран (2)
Тука уикът ( Джон Уик сетъпът ) ...на едночасовата е още по силно изразен отколкото при койна...къс етер от 4341...основание: пробит тренд на корекцията,Джон Уик,енгълф на 30-ката....под периодните на едночасовата....в момента иска да влиза в низходящия тренд обратно....в момента 30-ката затвори в големия тренд-добака....таргет 4169....хммм,не ми хареса как започна да връща нагоре ....трейда първият беше хубав добавката малко излишна но това е положението излизам на малка загуба....
основание за изхода: основно ,че нямаше време -беше към края на кръглия час и ми беше почти ясно къде приблизително ще затворят фреймовете....койна също върна лошо ,а и имаше момент в ,който забравих да го погледна....лягам да си доспя....успешен ден на всички...
![]()
minkov (19-08-2025), REDA (19-08-2025), heavencloser (19-08-2025)
minkov (19-08-2025), REDA (19-08-2025), heavencloser (19-08-2025)
Шарплинк не изостават от Битмайн.
SharpLink обяви придобиването на 143 593 ETH на средна цена от приблизително 4 648 долара, на стойност около 667 милиона долара, с което общият обем на активите ѝ достига 740 760 ETH.
minkov (19-08-2025), REDA (19-08-2025), heavencloser (19-08-2025), Нерегистриран (2)
"НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ СЕЛА"....някакъв такъв извратен лаф имам,щото повече ми харесва да продавам а и села е по-агресивен от бая....интересен ден днес одеве фанах малък скалп с доста по-голям обем от обичайния за мен....та се оправих,казвам оправих щото скалпирах от телефона днес и определено не ми се получи-просто не става ,налудничаво но трябваше да го пробвам...защо ли -отговор в другата тема : за форекса....
Телефона мога да го ползвам само да местя стопове си мисля....рано сутрин анализ на компа и влизане в позиция евентуално....
Акуилче -чадо безценно-ей кво става всъщност : " Магазинът " прави отстъпка-бута цената и се търсят купувачи на стоката,а големите кучета им викам аз -дебели котки,акули или китове ,кой както му е удобно-гледат отстрани падането и когато дойде на тяхната цена ,която те искат ще КУПЯТ ПАК!!!.....пазара е нагоре и ние сме в ЗОНАТА НА КУПУВАЧА....трябва да се внимава и да чакаме корекцията да свърши в ДЗЕН състояние.......спокойно....
Това го научих от един кафяв човек....така се самоиронизира щото е Индиец,...тва нещо със зоната е приложимо и на малките фреймове....а реално няма значение фрейма щото всичко както казахме преди е -ценово движение...
ето я и зоната в селл вариант,снимах насдак отварянето в 16:30 на Ню-Йоркската борса....вижда се прекрасно големите обеми и големият мечи бар-зоната на продавача.....това ни е работата,а парите са от другата страна след корекцията -когато пак идват и продават пак -там ни е нашият вход....нчмаме работа в първия бар -той е само индикатор ,че нещо се случва и привлича вниманието ни и започваме да работим с мозъците си какво става-имаме интерес....да помогнем на пазара с нашите умения......
Млатих го по едно време насдака ама малко късничко...но пак добре се получи...но нямаше толкова обеми и волат....а обемите и големите пари са важни...явно.....това е за сега...
![]()
Дубрютру.....при етера азиатската сесия тръгна нагоре леко и плахо....иначе видях че цената е опряла в нивото което минава през върховете на седмичната графика....явява се подкрепа сега.....имаме двойно дъно на 15-ката се вижда хубаво....на едночасовата нагоре е пробит един мечи бар от последният спад-който ме интересува....няма да снимам и означавам сега....трябва за мен да пробие 4191 за да приема ,че обръща наистина....но да видим....ще видим ли.....
Успешен ден на всички.....
![]()