Закупени обратно Биткойни на цена 107 000$. Това е много по-лоша цена от тази на която затворих, за това ще считам тази последна цена за реален вход.
Иран ми изглежда, че е капитулирал. Няма и помощ от други арабски страни.
Закупени обратно Биткойни на цена 107 000$. Това е много по-лоша цена от тази на която затворих, за това ще считам тази последна цена за реален вход.
Иран ми изглежда, че е капитулирал. Няма и помощ от други арабски страни.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
МайкроСтратеджи са вдигнали обема през изминалата седмица като са закупили 10 100 Биткойна за 1 милиард долара. Вече притежават 592,100 BTC
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
REDA (17-06-2025)
DDC Enterprise Limited се включват в голямата надпревара и ще издадат дълг за 528 милиона долара с които ще закупят Биткойни.
В момента имат едва 138 BTC, но с тази покупка ще се изкачат в класацията.
https://www.businesswire.com/news/ho...asury-Strategy
Fold ще издадат акции за 250 милиона долара за да купят Биткойни.
В момента имат 1 488 BTC.
![]()
Според Аксиос, Тръмп обмисля дали САЩ да се включат във войната между Иран и Израел.
Писна ми да затварям и отварям на загуба. Оставам си с Биткойните пък каквото ще да става. Евентуално ако паднем на хубави нива просто ще добавя малко.
До края на седмицата губернатора на щата Тексас трябва да подпише, или отхвърли, дали Биткойн да влезе в резервите на щата.
Ако подпише, Тексас ще стане третия американски щат който използва BTC като резервен актив. Първите два бяха Аризона и Ню Хемпшир.