Дойде време явно да напиша последно мнение във форума,след толкова години мъка за първи път се чувствам свободен и щастлив-истински,
....както бях писал в другата тема ,вече работя,мисля да инвестирам в търговия с кафе следващата година ,живея на главна улица,мисля и един голям автомат за безалкохолни напитки да сложа-имам много място....и ще продължа да ходя на работа от 8-до 17., като работя 7.5 часа
имам две допълнителни почивки по 15 минути ,очертава се и от трето място да започна да изкарвам пари-имам си едно лошо хоби,което е високодоходно ,ако взема да реализирам продукцията,сдобих се с нова играчка ,която ще си я подобря максимално за по-голям добив-оптимизация му е майката,отделно мисля да запиша да го изучавам туй нещо в института-да почерпя от извора си е най-добре....това също ще го направя догодина....Очертава ми се пълна програма и никакво свободно време....имам да си наваксам.....,а трейдинга може би ....някой ден-доглеждам си видеата на Тилстед+курса на Брукс...ще си взема и книгата на Хоугард-за психологичната страна на нещата....това са условията за да отворя сделка един ден....
Желая ви на добър час на всички....аз се потапям в един друг форум относно моето хоби...имам за четене и за писане там....чао за сега ви казвам,бъдете здрави-най-вече,другото се постига с много труд-рано или късно
![]()