А що така не можеш да споделиш текста ?Кметове на общини изпращат от името на Общинските съвети за сигурност заповеди до Директори/Управители на общински фирми и учреждения. Не мога да споделя текста, но разберете че готвят България за война. Не спете и излезте да гласувате на 09.06 за която и да е партия, която е против войната.
Дай да го видим този текст , как ни готвят за война
Това от руското посолство ли ти го спуснаха ?
Ами тя цяла Европа е против войната , която започна Путин , но ти не си
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (6)
Възможно е да си прав НО сега е момента в който имаме това право и сме длъжни да се допита народа какво иска в противен случай за каква демокрация може да се говориniko, дори Възраждане и Величие да вземат мнозинство в парламента (малко вероятно), ще трябва да се направи референдум за излизане от ЕС и НАТО, и дори и да се направи референдум по възможно най-бързия начин, болшинството от българите ще гласуват За оставане.
Дано само ако наистина се стигне до война НАТО-Русия, нашите да не се натискат да са първи на бойната линия.
Аз нямам кристална топка и какви ще са резултатите от референдума няма как да ги знам за това подкрепям идеята за каквито и да са референдуми защото това е реалната демокрация а днес имаме 100% диктатура с подправени избори до не ознаваемост.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами нали на референдума броенето е същото и от същите комисии , като броенето на избори , експерте по избори и по фалшификацииВъзможно е да си прав НО сега е момента в който имаме това право и сме длъжни да се допита народа какво иска в противен случай за каква демокрация може да се говори
Аз нямам кристална топка и какви ще са резултатите от референдума няма как да ги знам за това подкрепям идеята за каквито и да са референдуми защото това е реалната демокрация а днес имаме 100% диктатура с подправени избори до не ознаваемост.
Не сме на нивото на "избори" организирани от Путин
Но там всичко е наред за веещите чужди знамена
Нерегистриран (3)
Пабло референдумът е удачен:Възможно е да си прав НО сега е момента в който имаме това право и сме длъжни да се допита народа какво иска в противен случай за каква демокрация може да се говори
1. В държава в която има гражданско общество (в България такова за момента няма)
2. В държава в която съществува демократичен парламент, а не парламент печат на правителството.
Също така при всеки референдум трябва да се обяснят ВСИЧКИ позитиви и негативи от решението му. В България това все още не съществува. Подхвърлят се опорки и в общи линии гражданите вземат решения емоционално. Ако допуснем например, че се свика референдум за напускане на ЕС и НАТО, трябва да се обясни на всички граждани, че имаме 5 хилядна армия без никакво въоръжение и икономика почти изцяло от кухи фирми, които изнасят капиталите извън България. Тоест, България няма нито икономическият, нито военният нито демографкският потенциал да се защити сама от когото и да е. И когато българите проумеят това, едва ли ще има повече от 10%, които ще желаят излизане.
minkov (06-06-2024), Нерегистриран (3)
Защото във всяка държава има документи, които са с различна степен на секретност. Щом ти нямаш достъп до тази информация, значи държавата ти няма доверие да ти я предостави. И в случаят кой съм аз, че да вървя срещу държавата давайки информация на ненадминатият форумен експерт-анализатор от Хасково - Живко![]()
Нерегистриран (2)
Ехаааа!!! Имаме си инсайдър тукаКметове на общини изпращат от името на Общинските съвети за сигурност заповеди до Директори/Управители на общински фирми и учреждения. Не мога да споделя текста, но разберете че готвят България за война. Не спете и излезте да гласувате на 09.06 за която и да е партия, която е против войната.Викаш няколкостотин кметове на общини изпращат 'секретни' заповеди от името на 'Общински съвети ЗА СИГУРНОСТ' /уотевър дъ фак дат мийнс/ към няколко хиляди директори и чиновници и нищо не е изтекло. Само няколко избрани го знаете
Или живееш в друга България или ни вземаш за канрчета тука или си болен мозък с мания за величие
Ти си избери
![]()
Виж по-долуЗащото във всяка държава има документи, които са с различна степен на секретност. Щом ти нямаш достъп до тази информация, значи държавата ти няма доверие да ти я предостави. И в случаят кой съм аз, че да вървя срещу държавата давайки информация на ненадминатият форумен експерт-анализатор от Хасково - Живко![]()
Нт съм споменавал бройка. А и щом не знаеш какво е Общински съвет по сигурност, ясен си миЕхаааа!!! Имаме си инсайдър тукаВикаш няколкостотин кметове на общини изпращат 'секретни' заповеди от името на 'Общински съвети ЗА СИГУРНОСТ' /уотевър дъ фак дат мийнс/ към няколко хиляди директори и чиновници и нищо не е изтекло. Само няколко избрани го знаете
Или живееш в друга България или ни вземаш за канрчета тука или си болен мозък с мания за величие
Ти си избери
Виж по онези сайтове дето цитираш какво пише. Там е истината.
![]()
И тези секретни документи , в които се говори как ни готвят за война , се предоставят за достъп на малцина избрани, в това число естествено на "патриота" русофил, който вее червените знаме и вика слава на ПутинЗащото във всяка държава има документи, които са с различна степен на секретност. Щом ти нямаш достъп до тази информация, значи държавата ти няма доверие да ти я предостави. И в случаят кой съм аз, че да вървя срещу държавата давайки информация на ненадминатият форумен експерт-анализатор от Хасково - Живко
Досега си мислех , че си русофил , което обеснява много неща и толкова си можеш .
Но сега съм убеден, че нещата са много по-сериозни ...
Нерегистриран (4)
Изгледай клипа от темата Пряка демокрация не смятам, че мога да го кажа по точно от КлисаровПабло референдумът е удачен:
1. В държава в която има гражданско общество (в България такова за момента няма)
2. В държава в която съществува демократичен парламент, а не парламент печат на правителството.
Също така при всеки референдум трябва да се обяснят ВСИЧКИ позитиви и негативи от решението му. В България това все още не съществува. Подхвърлят се опорки и в общи линии гражданите вземат решения емоционално. Ако допуснем например, че се свика референдум за напускане на ЕС и НАТО, трябва да се обясни на всички граждани, че имаме 5 хилядна армия без никакво въоръжение и икономика почти изцяло от кухи фирми, които изнасят капиталите извън България. Тоест, България няма нито икономическият, нито военният нито демографкският потенциал да се защити сама от когото и да е. И когато българите проумеят това, едва ли ще има повече от 10%, които ще желаят излизане.
Относно ЕС полковник Марков непрекъснато в прав текс повтаря, че полза от ЕС в този му вид не просто нямаме а те ни ограбват но предполагам си добре запознат.
Нерегистриран (4), niko (07-06-2024)