След като търсят електората на Възраждане , една част от които ги пръскат от самолети, а други в поза партер веят чужди знаме и се бият по гърдите че са патриоти , няма абсолютно никакво значене къде е регистрирана партията , дори да е в кошара в някое село.Ако някой си е направил труда да прочете устава на тази партия правят впечатление няколко неща - първо това, че като всички останали партии искат да направят всичко добро на народа и не искат нищо за себе си.
Аз лично съм впечатлен от седаалището на партията: обл. Варна, общ. Ветрино, с. Ветрино, ул. Витоша, сграда Старата баня - не може една партия със седалище в селската баня да не е нещо сериозно, все пак още от времето на древния Рим, през константинополските политици и турските хамами точно там, в банята, се е правила голямата политика и са .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Lucky13 (29-05-2024), Нерегистриран (5)
https://www.google.com/imgres?q=%D1%...k4ChAzegQIWxAA
Батко Мечо 78 какво ще кажеш за чуждите знамена ???
Това как да го коментираме![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (2), niko (31-05-2024)
Предния път го споменах. Величие ( без значение, дали ще го направи, или не ), случайно ги разбрах.
Вторият път, в който гласувах, беше..... караминьол. Всички помнят скорожното време.
Първият път, за който гласувах ( въпреки, че за сефте имах право ), отново не беше мой.
Един чиляк, ми казваше, че един пич, имал някакви идие.
Тогава не мислих, тогава слушах ( след, време оно ) . ( Лека им делба, на всички )!!!
В последствие, след трийсетината години, се сетих... че...
Крайно време е, да мислиш.....
Тъпо е, да слушаш.....
Първият път, в който гласувах, ме научи на едно ( след време охххоооо ) .
Или...дали.
Амиии.. и двамата, Успяха да направят, Нещо смислено!!!
Въпреки, че нямат радостта, да преживеят живота, в който мечтаха. Някой Все ошти пише
Интересното е, едно.
Това Величие, аджеба ставали?
От къде краде?
Кои пичове, имат мониции в ръката?
Каква е мотивацията им?
Не трябва да зябравяме, най-важното, това Понци ( https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7...BD%D1%86%D0%B8 ),
Работи!!!
Не точно, като:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bernie_Madoff
Или като:
https://www.bbc.co.uk/programmes/p07...odes/downloads
Шегата на страна.
Въпреки Огромната част, от хора, които Пишат, в този форум.
Чат-пат, ми се иска, да спорят. Продължително!!!
Малкото останали, които пишат, не споряд.
( за онзи спор говоря..... този, който променя мисълта, причината, карате да, замислиш )
Малкото останали, които продължавате да пишете.. Благодаря!!!
Дали е Величие, дали е Победа, дали е Прогром, или БСП, ДСБ.
Няма значение.
Важното е, да спрем, да не гласуваме.
В момента, в който започнеш да мрънкаш, говориш, мяукаш и мрънкаш, трябва да действаш.
В противен случай, мълчи!!!
пп. Извинявам се, на всички пишещи и четящи.
Това е лично мнение, нямам целта да обидя Някой!!!
Нерегистриран (6)
И ти, дето вееш чужди знамена се възмущаваш, че други също веелиhttps://www.google.com/imgres?q=%D1%...k4ChAzegQIWxAA
Батко Мечо 78 какво ще кажеш за чуждите знамена ???
Това как да го коментирамеКак беше думата за такова поведение
Тази на снимка по какво да я разберем, че вее чуждо знаме , а не своето ?
Или съдиш по себе си , че щом се вее знаме, трябва да е чуждо ?
Нерегистриран (6)
Батко Мечо 78 кое чуждо знаме съм развявал???
Акцента ми е, че само сбърканите подкрепят евоГЕЙСКИЯ съюз и вея украйнското знаме![]()
Вдигате много шум но всъщност се под 10 % / гРОБ и ДБ /
Видимо луд спечели евровизия ...
Европеец синоним на луд - новото нормално което на мнозинството не допада.
п.п. Сложно е няма да ме разбереш ако не си пиеш хапчетата!
Нерегистриран (3), niko (30-05-2024)
Този който заяви, че чака да дойде втори 9-ти септември и приветсва убийства на съветските власти и комунистите у нас на хиляди българи по онова време , не знае какво чуждо знаме веелБатко Мечо 78 кое чуждо знаме съм развявал???
Акцента ми е, че само сбърканите подкрепят евоГЕЙСКИЯ съюз и вея украйнското знаме![]()
п.п. Сложно е няма да ме разбереш ако не си пиеш хапчетата!![]()
Нерегистриран (4)
Много силна среща с гражданите в Кърджали.
https://www.youtube.com/watch?v=i1au_KfYYQI&t=4s
pablo (30-05-2024)
По-низкото и мерзко Пабло е, че същите тези 10% ще са първите които с карамфили ще посрещнат руските танкове на Дунав.Батко Мечо 78 кое чуждо знаме съм развявал???
п.п. Сложно е няма да ме разбереш ако не си пиеш хапчетата!
pablo (30-05-2024)
Времената са различни и това няма да им помогне
За съжаление тези се готвят да ни хвърлят във война и да погубят хиляди млади хора
Но самите те се крият в миша дупка.
https://forum.bg/threads/8649-rusia-...48#post1959948"ВЕЛИКИЯТ ЛИДЕР НА СВОБОДНИЯТ СВЯТ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН ДОКАЗА ОТНОВО ЧЕ Е НЕПОБЕДИМ И НЕЗАМЕНИМ С ПОДКРЕПАТА НА БОГ И ЦЕЛИЯТ РУСКИ НАРОД !!! ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО И ДЕЛАТА МУ !!! ЧАКАМЕ ГО В БРАТСКА БЪЛГАРИЯ !!! УРАААААААААААААААА !!!"]ВЕЛИКИЯТ ЛИДЕР НА СВОБОДНИЯТ СВЯТ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН ДОКАЗА ОТНОВО ЧЕ Е НЕПОБЕДИМ И НЕЗАМЕНИМ С ПОДКРЕПАТА НА БОГ И ЦЕЛИЯТ РУСКИ НАРОД !!! ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО И ДЕЛАТА МУ !!! ЧАКАМЕ ГО В БРАТСКА БЪЛГАРИЯ !!! УРАААААААААААААААА !!!
Не, не... това не е идеология ! Не са хубави тези работи...
Само ако има слава на Путин е ...
От първите , който ще посрещнат руските танкове с цветя, няма ли да е този от горния пост ? И ако не, защо така ?
Че не ли е това патриотизма за който говори ?
Нерегистриран (4)