Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Или си лъжец или не. Ако досега си лъгал няма как изведнъж да спреш. Или викаш ненадейно ще си признае за званието, ще си посипе главата с пепел и после целия в бЕло![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
lyubo (11-06-2024)
Ми той си е ченге
Както и много други дето са във властта де
А принципно на ченгета не трябва да се вярва, поне не и безрезервно и кредит на доверие не трябва да им се дава - само при доказа добронамереност.
Ама аз още не съм видял ченге да успее да докаже безкористност и добронамереност, ако изключим някои американски филми де.
Български фирми за безкористни ченгета няма. То и извън филмите няма.
lyubo (11-06-2024), gambletrade (11-06-2024)
Ами добре, значи ако полковника трябва да го линчуваме затова че е подполковник, какво трябва да направим със 90% от гебаджии, депесари, пепейци, дебейци, възрожденци, бесепари и итнейциТях сигурно първо трябва да ги сварим после да ги нарежем и да ги залеем с киселина. Това ли е решението?
Ами не съм съгласен. Да не мислиш че тези дето изкараха снимките на Бойко и Барселонагейт са обущари. Или тези дето вкараха Пеевски в Магнитски са дърводелци. Има ченгета които милеят за България, но са мачкани яко. Задай си въпроса, защо всички, ВСИЧКИ и всички скочиха срещу Величие.Ми той си е ченге
Както и много други дето са във властта де
А принципно на ченгета не трябва да се вярва, поне не и безрезервно и кредит на доверие не трябва да им се дава - само при доказа добронамереност.
Ама аз още не съм видял ченге да успее да докаже безкористност и добронамереност, ако изключим някои американски филми де.
Български фирми за безкористни ченгета няма. То и извън филмите няма.
Отклоняваш разговора щото ти липсват аргументи. Тия споменатите си ги знаем. Става дума за твоето мнение, че им се доверяваш защото досега не били лъгали и крали твоите избраници. Посочих ти, че са лъгали. Та. Твърдя с абсолютна убеденост, че ако досега си лъгал, няма вариант от тук нататък да си честен. Това е!Ами добре, значи ако полковника трябва да го линчуваме затова че е подполковник, какво трябва да направим със 90% от гебаджии, депесари, пепейци, дебейци, възрожденци, бесепари и итнейциТях сигурно първо трябва да ги сварим после да ги нарежем и да ги залеем с киселина. Това ли е решението?
Такива компромати винаги са дело на ченгета, ама що си мислиш, че някой ги е изкарал щото милее за България?Ами не съм съгласен. Да не мислиш че тези дето изкараха снимките на Бойко и Барселонагейт са обущари. Или тези дето вкараха Пеевски в Магнитски са дърводелци. Има ченгета които милеят за България, но са мачкани яко. Задай си въпроса, защо всички, ВСИЧКИ и всички скочиха срещу Величие.
Нерегистриран (2)
Реално Величие не се ръководи от Марков, не е даже и от Михайлов. В дъното на формацията стои една жена, която обича да седи в сянка и не се появи нито преди изборите, нито след тях. Относно Марков, той е същия лъжец и надут пуяк като Бойко Борисов. Борисов е и менте генерал и е произвеждан в по-високи звания по време на службата си в нарушение на нормативните документи. В ПП също е пълно с лъжци и мошеници. В последните години политическия ни живот е в отвратително състояние, което е от полза не за хората, а за мошениците в парламента и дава хляб за измислени анализатори, които всеки ден висят в телевизионните студиа. Не знам защо се дава арена на индивиди като Гого Лозанов и Левон Хампарцумян. И двамата доказани некадърници в професионалните си сфери преди години. Същата отвратитка е и начервисаната и винаги гледаща злобно Цветанка Андреева.
Ето затова е нормално, че хората гласуват с вот на отрицание и се появи изненадата Величие. Сега предстои да видим какво ще бъде поведението им в парламента. Май отиваме на вариант реализиране на втория мандат с ДПС.
minkov (12-06-2024)
Сега пък Гошо Тъпото от Боец дал Марков на ДАНС заради разузнавателна дейност в полза на Русия. Абе аман от ненормалници в българското политическо пространство. Пеевски пък днес в опит да се представи като върл евроатлантик се изплющя по гол гъз с една супер тъпа декларация.
Някой има ли информация тези акции на Исторически Парк по 50 лева бройката дали се търгуват свободно. Т.е., ако си купя акция и чакам цената да се каци, после ще мога ли да я продам. На БФБ не намирам такава акция, но пък може да се търгуват между самите купувачи в някоя социална мрежа.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.