Аз бях два месеца и половина сред тях и да има и свестни но са супер малко. Най-вече ме подразни факта че те държат да говорим техния език което е нелепо. Аз говоря 4 езика и не смятам тепърва да уча украински, не ми и трябва. Няма проблем! Не знаят, не искат ок, но защо не сме длъжни да говорим на техния език? Няма никаква логика в това. Все пак в курортите е прието да се говори английски език а не украински. Винаги гледат да те натопят, да те изложат а после идват и се мазнят сякаш нищо не се е случило. Реално и шефовете не могат да се справят с тях защото не подлежат на контрол и дисциплина. Искат пари, искат почивки искат всичко а в замяна не предлагат кой знае какво. Ами мен украинец в собствената ми държава няма как да ме командва при положение че в дадената фирма съм се доказала от много по дълго време от тях. Да не говорим че ако ги обидиш става страшно да не кажа трагично. Искали да си бъдат в Украйна, ама бъдете си. Аз ли съм виновна за ситуацията там? Вместо да са благодарни че всичко в България им е улеснено, имат жилища, работа и взимат тлъсти помощи те наглеят и се държат арогантно. Седнал на мен мъж ми се прави, ами иди на война там бъди мъж а не тук където си на гости. Затова масово в Европа ги изгониха и те се запътиха към нас. Друго което ми направи впечатление е че имаше много туристи украинци които харчеха купища пари за алкохол, напиваха се като свине и по нищо не им личеше че идват от страна в която се води война. Не спазват правила, обиждат , цапат и се държат сякаш са царе в България а ние сме им роби. Страшно съм потресена от този народ и си мисля че има логика Русия да реагира така. Нека не забравяме колко руснаци бяха избити от украинците през 2014 година преди да се стигне до тук. Колкото и да си търпелив наглостта на тези хора граница няма.