Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Според инвестиционната банка Standard Chartered, ако Доналд Тръмп стане президент, Биткойн ще удари цена от 150 000$ за една монета.
За мен лично тази цифра е твърде оптимистична при положение, че победата му е вече на 70-80% в цената, но ми стига да върнем ноември месец на цена 70 000$, да изляза на нула, и да се разплатя с кредиторите.
https://www.nasdaq.com/articles/bitc...dard-chartered
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
REDA (17-07-2024)
REDA (17-07-2024)
Прокурор на Дрезден:
Както каза Минков - Полицейска му работа. Средна цена на продажба е 58 000$. Цената 5 дни по-късно е 65 000$.„Спешната продажба“ на близо 50 000 биткойна приключи и донесе на агенциите „безпрецедентни“ 2,88 милиарда долара (2,639 милиарда евро)
Продажбата на 49 858 BTC, която се проведе между 19 юни и 12 юли, беше координирано усилие между централната служба на саксонската полиция за опазване, пазене и използване на криптовалути, прокуратурата на Дрезден и германската търговска фирма Bankhaus Scheich.
На банката беше възложено да продава биткойните по начин, който е честен и щадящ към пазара“, пише офисът за 3-седмичния си бум на продажби.
https://decrypt.co/240204/german-bit...-billion-euros
Axios съобщава, че Джо Байдън ще се оттегли от надпреварата за Белия дом още тази седмица.
Очаквам корекция при Биткойн. Победата на Тръмп срещу Байдън беше сигурна. Сега срещу новия кандидат - не чак толкова.
REDA (18-07-2024)
Слухове, че на Биткойн конференцията в Нашвил (която ще се проведе от 25-ти до 27-ми юли) Тръмп ще обяви BTC за стратегически резерв на САЩ.
Трудно ми е да повярвам как точно ще стане при положение, че нито Фед, нито SEC имат стандарт за отчитане на крипто валути.
Все пак е хубаво, че такива слухове се появяват в точния момент. Спряха спада предизвикан от слуха за оттеглянето на Байдън.
https://www.mitrade.com/insights/new...66303-20240719
Е. те стандартите за отчитане се правят и преправят според нуждите, при това доста скоростно, така, че няма да има проблем с отчитането, ако някой реши да го направи стратегически ценен биткойна.Слухове, че на Биткойн конференцията в Нашвил (която ще се проведе от 25-ти до 27-ми юли) Тръмп ще обяви BTC за стратегически резерв на САЩ.
Трудно ми е да повярвам как точно ще стане при положение, че нито Фед, нито SEC имат стандарт за отчитане на крипто валути.
Все пак е хубаво, че такива слухове се появяват в точния момент. Спряха спада предизвикан от слуха за оттеглянето на Байдън.
https://www.mitrade.com/insights/new...66303-20240719
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Глобален IT Срив свързан с операционната система Уйндоус и компанията за кибер-сигурност CrowdStrik.
Засегнати са организацията на Олимпиадата в Париж, Скай Нюз прекъсва работа, летищата в Мелбърн, Цюрих, Делхи, Берлин, Мадрид, Барселона, Лос Анжелис.....и т.н. без полети, спрени влакове във Вашингтон, цяла Великобритания, Лондонска стокова борса с невъзможност за извършване на транзакции, прекъсват работа авиокомпании като KLM, Ryanair, American Airlines, Delta ...
но Биткойн си работи. Даже и да спре целия интернет пак ще си работи...стига да не си държа монетите в някоя централизирана крипто-боса ще мога да се разплатя с всеки по света.
Това е най-големия познат до сега информационен срив. Дори и да стане още по-голям такъв, тотален срив и нищо технологично свързано с интернет да не работи, и ако нямам свещи да ми светят в къщи (понеже тока ще е спрял) пак ще мога да си поръчам от китайския доставчик на свещи и кибрити (понеже в България вече не се правят) и да му се разплатя с Биткойни.
Да си призная, в началните години на създаването му, и аз бях от песимистите възприемащи BTC за пирамида, но в такива моменти се вижда гениалността му. Децентрализирана система, не-управлявана от никого, и не-зависеща от други системи. Хиляди миньори пръснати по цял свят с наличен хардуер достатъчно мощен да гарантира сигурност. Почти мигновено разплащане на относително ниска цена, без транзакцията ми да зависи от 3-та старана като банка примерно.
В такъв момент Биткойн трябва да расте в цената си, но за съжаление същността му се осъзнава все още от много малко оптимисти като мен.
Последна редакция от Aquila : 19-07-2024 на 12:12