• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Биткойн и криптовалути
    • Крипто пролет (Бичи пазар)

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Крипто пролет (Бичи пазар)

Затворена тема
    Страница 34 от 67 ПървиПърви Предишно ... 24 32 33 34 35 36 44 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 331 до 340 от общо 670
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    1. 30-04-2024 22:48 #331 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Моля, изберете категория: - Откажи
      ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 678 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Aquila Виж мнението
      Наближаваме психологическото ценово ниво от 58 000$ за Биткойн, което ниво е средна цена на покупка на дялове от Итиефи.
      35 милиарда долара бяха инвестирани в ETF. Ако започне масова разпродажба, това ще срине цената така бързо, както я качи.
      Аз продължавам да държа. Не ми пука ако ще да чакам следващия Бул-тренд след още 4 години.
      Нямам идея защо се фокусираш върху това ценово ниво от 58 000 долара за биткойн и дали там има значение техниката или фундамента, но е факт че наистина го наближаваме. Не знам на какво се дължи този спад при биткойна , но все още ми се струва рано да се говори за масови разпродажби. Моята сметка замина при този спад на цената на биткойна и ми стана крайно неприятно от тази издънка, защото тази сделка има предистория. Значи преди една- две седмици ми се появи сигнал за спад при биткойна и тогава цената за нула време падна с около 7 000 долара. Това беше заради атаките на Иран срещу Израел и създалата се лека паника в инвеститорите. Разбира се нямах представа какво ще се случи, но просто прецених, че биткойна е надценен в този момент. Имах време и пари в сметката си, но не го изтъргувах това хубаво движение и бях леко разочарован. След време се получи обратното - предвидих възможен ръст в цената на биткойна и се оказах отново прав. Покачването при биткойна беше с близо 4 - 5000 долара за много кратко време ако не греша и това се случи когато се разбра, че няма да има повече атаки между Иран и Израел. Бях на косъм да отворя тогава сделка при биткойна, но отново се въздържах и логично после бях много ядосан от този пропуск. Затова днес когато ми светна, че е възможен ръст в цената на биткойна веднага се включих с дълга поръчка. За съжаление този път се оказа, че доста жестоко съм се заблудил и сигналът е грешен и подвеждащ, което е доста неприятно. Наистина не знам защо така го натиснаха биткойна, но в крайна сметка е ясно, че няма как да съм наясно с всички процеси, които оказват влияние върху цените на криптовалутите. Сега ще продължа да следя как се движи цената на биткойна, но без да участвам и съм сигурен, че пак ще имам точни прогнози.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена
      Благодарности  

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 2 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

REDA (01-05-2024), Aquila (01-05-2024)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 01-05-2024 10:19 #332 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 667
      Благодарили са му 21 328 Пъти в
      6 582 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Случва се точно това от което се опасявах. Масови разпродажби при достигане на средна цена на покупка на дялове от Итиефи.
      Следващата подкрепа при Биткойн е на 55 000$.
      Нямам намерение да продавам. То за мен е вече доста късно всъщност. На средна покупна цена от 70 000 долара загубата ми в момента е близо 20%.
      И като казах 20 процента. При такъв спад, а ние вече го имаме, теорията казва, че сме в Мечи пазар.
      Очертава се едно голямо и дълго чакане.
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
      Благодарности  

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. Следните 4 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

ontar (01-05-2024), Нерегистриран (2), REDA (01-05-2024)

6. 01-05-2024 10:33 #333 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      REDA
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      REDA не е на линия
      Централна банка
      Mengintai

REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите Аватара на REDA
      Начислени плащания
      19,594.82 USD
      Благодарности
      49 192
      Благодарили са му 92 131 Пъти в
      24 729 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      user02, kypa, Gordey5,
      X
      Цитирай Първоначално написано от undefined Виж мнението
      ,,,,, то следващия ATH може да е след около 3-4 годин,,,,,,

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

7. Следният потребител изказва благодарност на REDA за полезния пост:

ontar (01-05-2024)

8. 01-05-2024 10:41 #334 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Случва се точно това от което се опасявах. Масови разпродажби при достигане на средна цена на покупка на дялове от Итиефи.
      Следващата подкрепа при Биткойн е на 55 000$.
      Нямам намерение да продавам. То за мен е вече доста късно всъщност. На средна покупна цена от 70 000 долара загубата ми в момента е близо 20%.
      И като казах 20 процента. При такъв спад, а ние вече го имаме, теорията казва, че сме в Мечи пазар.
      Тия май решиха да го приключат биткойна буквално за нула време. Вчера се изказах, че е рано да се говори за паника на криптопазара, но явно съм в голяма заблуда. Това което се случва при криптовалутите си е абсолютно паническо разпродаване. Гледам таблицата с повечето криптовалути и всичко е много на червено като има и по-зле от биткойна. Не знам дали има някакви новини, които са предизвикали този рязък спад и се надявам ти да ни информираш по темата, защото си по-добре осведомен. В момента си спомням какво се получи при предишните върхове на биткойна и се чудя дали това няма да се повтори. Имам предвид за онази криптомания преди години когато цената на биткойна почти стигна 70 000 долара за брой и се очакваше 100 000 съвсем скоро. По онези времена аз не следях от близо процесите, но научавах за криптоманията от новинарските емисии. Тогава нещо стана и последва силен спад, който регистрира дъно около 15 000 долара. Дали не ставаме свидетели на подобен сценарий и в момента? Ако наистина сме в мечи пазар при криптовалутите може би ще трябва да се върнем в другата тема не че това в този момента е най-важното. Трябва да си призная, че кат огледам тези червени свещи на графиката в главата ми се върти мисълта, че това е краят на биткойна. Вероятно звучи доста силно, но нека разсъждаваме какво се случи с биткойна в последно време. Регулираха го и се създадоха различни фондове, в които може да се търгува. Това трябваше да даде сигурност и предвидимост или поне такава беше идеята. Факт е, че не се получи и аз знам отговора. Много пъти писах тука, че биткойнът беше създаден с идеята да бъде свободна алтернатива на банковата система. Сега когато го опитомиха на практика го унищожиха ако мога така да се изразя. Това което се случва в момента дали не потвърждава моите твърдения. Все пак нека проследим какво ще се случи и да не избързваме с крайните изводи.

Одобрена
      Благодарности  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

9. Следните 4 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

REDA (01-05-2024), Aquila (01-05-2024), Нерегистриран (2)

10. 01-05-2024 12:00 #335 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 667
      6 582 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      162 милиона долара изтеглени вчера от Spot Bitcoin ETFs.
      В предвид, че довечера е заседанието на Федералния резерв, очаквам днес сумата да е още по-голяма.

Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
      Благодарности  

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

11. Следните 3 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

minkov (01-05-2024), REDA (01-05-2024), ontar (02-05-2024)

12. 01-05-2024 14:37 #336 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 667
      6 582 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Биткойните които са мърдали през последната година са на стойност 410 милиарда долара. (Всъщност аз ги смятам, че са 120 милиарда само. 2 мил. намиращи се по крипто борсите*60 000$. Ако пък вземем 4 милиона мърдали през последната година , значи 240 милиарда.)
      От тези 410 милиарда (взимам по-голямата цифра) Итефите са изсмукали от пазара (до вчера) 35 милиарда, или 8,5%....и въпреки това при най-малките разпродажби и Биткойн пада с 1/4 от върха си....Има нещо гнило в Дания! Ако една стока е дефицитна и става все по-дефицитна, как така ще падне с 24% за няма и месец?

Благодарности  

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

13. Следните 3 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

minkov (01-05-2024), REDA (01-05-2024), ontar (02-05-2024)

14. 01-05-2024 15:07 #337 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      47 097
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Биткойните които са мърдали през последната година са на стойност 410 милиарда долара. (Всъщност аз ги смятам, че са 120 милиарда само. 2 мил. намиращи се по крипто борсите*60 000$. Ако пък вземем 4 милиона мърдали през последната година , значи 240 милиарда.)
      От тези 410 милиарда (взимам по-голямата цифра) Итефите са изсмукали от пазара (до вчера) 35 милиарда, или 8,5%....и въпреки това при най-малките разпродажби и Биткойн пада с 1/4 от върха си....Има нещо гнило в Дания! Ако една стока е дефицитна и става все по-дефицитна, как така ще падне с 24% за няма и месец?

Ми щото не е стока и съответно не се подчинява на правилата валидни за стоковите пазари.

Благодарности  

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

15. Следните 2 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

REDA (01-05-2024), ontar (02-05-2024)

16. 02-05-2024 11:06 #338 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 532
      Благодарили са му 14 269 Пъти в
      3 221 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Еуфорията на крипто пазарите охладня. Индекса страх/алчност е вече в неутралната зона под 50 точки, а общата капитализация на целия крипто пазар е $2,15 трилиона, което е спад с около 15%. Април месец беше волатилен. Всички чакахме чудото на халвинга да се случи и то, какво почти винаги досега не се случи. В смисъл, че след халвинга, който беше успешен - нищо грандиозно с цената на Bitcoin не последва, въпреки че според свитата максималисти/анализатори той вече е актив с по-ниска инфлация от златотот - под 1%
      Разликата от минали години е, че този път Bitcoin регистрира нов връх преди халвинга, а след това съвсем закономерно (и очаквано) започна да губи от пазарната си стойност и капитализация.
      Аз Bitcoin-и нямам. За мен спада на цената на му е по-скоро добра новина. Следя основно доминацията му на крипто пазара и след вчерашния ден, който не случайно беше и деня, в който Fed не казаха почти нищо, но по-важното е и че нищо и не направиха, т.е. оставиха основната лихва непроменена на 5.5%, та мисля си, че видяхме важен пробив, който може би ще е началото на крипто пролетта за алткойните. На дневната графика по-долу се вижда, че двойното дъно от края на декември и средата на януари, което даде тласък на доминацията на Bitcoin да нарасне от малко над 50% до почти 57% (но само за ден), е всъщност и началото ценови канал, който след вчерашния ден е официално пробит с посока надолу. Това не е първия опит за пробив и на графиката недвусмислено се виждат по-ниските дъна и върхове от последните две седмици. Това може да означава само едно - отлив от пазара на притежателите на Bitcoin. Дали, кога, колко и как този отлив на десетки милиарди долари ще повлияе на другите (алтернативни) криптовалути - предстои да видим, но поне досега печалбите от Bitcoin са се разпределяли и са давали тласък на алткойните. Това трае около месец-два-три, след което отново капиталите се връщат за няколко месеца в Bitcoin. След това настъпва зимата. Тук обаче има известен нюанс и той е ръста на Solana, някой меме токени и койните свързани с AI проекти преди халвинга. Т.е. там вече се направиха х5 печалби. Не е изключено и да не видим толкова силен алтсезон в този цикъл, тъй като вече голяма част от шоуто се е случило.

Име:  Screenshot_1.jpg
Разглеждания: 8563
Размер:  234,6 КБ
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
      Одобрена
      Bitcoin Благодарности  

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

17. Следните 6 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

minkov (02-05-2024), ontar (02-05-2024), Нерегистриран (3), REDA (09-05-2024)

18. 02-05-2024 14:26 #339 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 667
      6 582 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Рекордните 562 милиона долара изтеглени вчера от Spot Bitcoin ETFs.
      Ако на всяко заседание на Федералния резерв се теглят по такива суми, тези Итефи от позитив за цената може бързо да се превърнат (вече се превръщат) в негатив.
      За какво купувахте само преди месец, като сега ще продавате?

https://www.theblock.co/post/292078/...record-outflow
      Благодарности  

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

19. Следните 2 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

ontar (02-05-2024), REDA (09-05-2024)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 02-05-2024 14:27 #340 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от REDA Виж мнението
      ,,,,, то следващия ATH може да е след около 3-4 годин,,,,,,
      Признавам си, че доста се чудех какво ли значи това АТН и все се надявах като мине малко време да се досетя. Явно е нещо свързано с биткойна, криптото или така наречения халвинг ако правилно се ориентирам. Все пак доста финансова и икономическа теория ми влезе в главата покрай всякаквите курсове, видеа и какви ли не обучения. Рових се из интернет, но и там не открих нищо свързано с това съкращение и затова ще те помоля да дадеш повече информация по въпроса. Благодаря предварително за което!
      162 милиона долара изтеглени вчера от Spot Bitcoin ETFs.
      В предвид, че довечера е заседанието на Федералния резерв, очаквам днес сумата да е още по-голяма.
      Не знам с какво ти помага тази информация и на мене честно казано тя ми се струва малко ( да не кажа дори много ) подвеждаща. Ти верно, че намираш доста информация за криптото, но щом е толкова достъпна дали може да й се вярва. Отделно винаги е ясно, че е важно не само инфомацията, но и как тя се разчита от големите участници на пазара. Аз едно нещо не разбирам - какъв беше смисъла на тези ЕТФ крипто фондове като все си говорим за теглене на средства със стотици милиони долари от тях? Нали уж идеята беше там да се вложат криптоактиви и да се държат дългосрочно или аз поне така ги разбирам нещата?
      Аз също си мисля, че биткойните и другите криптоактиви може да са всичко, но не и стока и още повече дефицитна. Верно е, че се говори как бройката им била ограничена и това щяло да повлияе на цената, но аз не съм съгласен с тази теория. Искат да ми кажат, че след време ако човек иска да си купи крипто няма да може да го намери и ще трябва да наддава и да се пазари за цената ли? Честно казано не знам дали има нещо гнило в Дания, но на мене всичко това ми е много съмнително и нещо не ми връзва. Разбира се ще мине време и ще видим какво ще се случи.
      Цитирай Първоначално написано от balcon Виж мнението
      Еуфорията на крипто пазарите охладня.
      Чак еуфория да е имало ми се вижда доста пресилено. Просто има фирми и хора, които явно се чудят какво да си правят парите и решиха да спекулират с биткойни и крипто, които наистина могат да донесат добри печалби на този етап. След това се задейства и човешката алчност, която знаем че е чест спътник на трейдъра. В началото и аз чертаех графики и търсех начини да направя точен технически анализ на биткойна, но вече се отказах, защото се убедих че при криптото това не работи!

Одобрена
      Bitcoin Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

22. Следните 4 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (3), REDA (09-05-2024)

Затворена тема
    Страница 34 от 67 ПървиПърви Предишно ... 24 32 33 34 35 36 44 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Биткойн и криптовалути   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти