Тъй като преобладават публикации на политически теми заявени за одобрение, а ние не сме политически форум, ръководството на форума реши да редуцира размера на бонусите за публикации на тема политика.
Правилото влиза в сила от текущата седмица.
Тъй като преобладават публикации на политически теми заявени за одобрение, а ние не сме политически форум, ръководството на форума реши да редуцира размера на бонусите за публикации на тема политика.
Правилото влиза в сила от текущата седмица.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уважаеми потребители,
считано от текущата седмица форума ще редуцира допълнително бонус плащанията за публикации на тема политика и допълнително ще увеличи бонусите за публикации на аналитична тематика и търговия!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма да е лошо да дадете повече пояснения по темата за бонусите и тяхното калкулиране, защото се получава някакво противоречие.
Преди твърдяхте, че оценката на всеки коментар я прави специална автоматизирана система.
Отделно бяхте публикували поне няколко пъти нарочните критерии за цената на един коментар.
Цитирам Орион, за да стане по-прегледно и по-ясно какво имам предвид:
Сега изведнъж се оказва, че някакво ръководство на форума "редуцира" и "увеличава" бонусите.Сумата на бонуса за 1 одобрен пост може да варира значително.
Сумата на бонуса за дадена публикация зависи от следните фактори:
1. Дължина на публикацията
2. Граматическо структуриране
3. Откриваем ли е поста за търсачките
4. Качество на качените изображения
5. Споделени линкове към публикацията в социалните медии
6. На кое място се класира публикацията при търсене с търсачка
7. Актуална ли е темата по която се пише
Кажете каква е точната истина и в какви граници би се движила цената на един от така наречените политически коментари, защото в онзи раздел продължава да си пише "до $50 долара за пост" (или това е подвеждаща реклама)?
Не знаех, че има ръководство на форума, но бих се обърнал с молба към уважаемите господа да вкарат в ред самото кредитиране на бонусите, защото сега този процес е меко казано хаотичен.
Накрая само ще кажа, че ми е странно неглижирането на темата политика при положение, че в момента всичко се движи от нея. Едно изказване на Тръмп, Байдън или Мъск влияе на финансовите пазари много повече от една дузина икономически новини. Не харесвам това, но политиката се навря навсякъде и парите зависят изцяло от политиците.
Продължавам да си настоявам да получа отговори на поставените въпроси, които смятам за съвсем резонни. Нищо че във форума пишат десетина потребители, а одобрените коментари за бонус са 4-5 на седмица. В този ред на мисли да попитам дали скоро ще има някакъв бонус, защото за пореден път нещо го бавят?Няма да е лошо да дадете повече пояснения по темата за бонусите и тяхното калкулиране, защото се получава някакво противоречие.
Преди твърдяхте, че оценката на всеки коментар я прави специална автоматизирана система.
Отделно бяхте публикували поне няколко пъти нарочните критерии за цената на един коментар.
Цитирам Орион, за да стане по-прегледно и по-ясно какво имам предвид:
Сега изведнъж се оказва, че някакво ръководство на форума "редуцира" и "увеличава" бонусите.
Кажете каква е точната истина и в какви граници би се движила цената на един от така наречените политически коментари, защото в онзи раздел продължава да си пише "до $50 долара за пост" (или това е подвеждаща реклама)?
Не знаех, че има ръководство на форума, но бих се обърнал с молба към уважаемите господа да вкарат в ред самото кредитиране на бонусите, защото сега този процес е меко казано хаотичен.
Накрая само ще кажа, че ми е странно неглижирането на темата политика при положение, че в момента всичко се движи от нея. Едно изказване на Тръмп, Байдън или Мъск влияе на финансовите пазари много повече от една дузина икономически новини. Не харесвам това, но политиката се навря навсякъде и парите зависят изцяло от политиците.
Нерегистриран (1)
Така и не се намери човек от форума, който да отговори на моите резонни въпроси, което е жалко разбира се.
Правя предложение да се раздели политиката от икономиката, защото сега са в един раздел. Имам предвид, че ако сега направя обстоен анализ за това какво прави Федералния резерв, дали бърка с финансовата си политика и какво да очакваме в бъдеще моят коментар няма да получи висока оценка, защото ще е редом с полит темите. Това никак няма да е коректно, защото на този форум му липсват точно икономически анализи за това какво се случва на пазарите. Чаках доста дълго някой да напише нещо в този стил, но в това време съвсем логично бях принуден да чета из чуждоезичните сайтове. Допълнително се сприятелих в социалните мрежи с няколко що годе известни американски трейдъри, които съвсем любезно ми пращат почти всеки ден кратки видеоанализи. Нямам икономическо образование или такова на финансист, но десетки години съм учил какво ли не и умея да се образовам. Смея да търдя, че за година и половина доста напреднах с икономическата материя и вече мога да се пускам да правя анализи. Така че направете нужното и ще започна да захранвам сайта с икономически анализи, които ще са полезни за всички ни надявам се.
В заключение отново настоявам да ми бъде върнат статута на доверен потребител, който ми е отнет в нарушение на правилата на форума и по напълно непонятни за мене причини.
niko (04-02-2024), Нерегистриран (1)
Каквото ни е обществото, такава ни е държавата, такъв ни е и форумът
ontar (04-02-2024)