ПЕТРОЛА!!!!!
ПЕТРОЛА!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
heavencloser (19-12-2023)
тоя път успях аз да викна ,миналия път нямаше ,кой
![]()
REDA (19-12-2023)
излезнах.....някой хвана ли го?
REDA (19-12-2023)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
heavencloser (20-12-2023), Aquila (20-12-2023)
Здравей...мнооого късно бях влеззнал ....и правих анализ на върха и пробива който стана сложен....доста.....накрая направи по-нисък връх ...тръгна селла и се разкарах набързо....двата трейда общо единият на + другият на - 20 цента загуба някъде.... те стоповете бяха плитки ама нямаше да съм центове загуба ако ме беше ударилоимах време да се разкарам...
Хутите затрудняват движението на танкери през Йеменския проток. В момента в който някоя от големите корабни компании обяви, че възстановява транспорта през Червено море, петрола ще се върне на 70$ (тексаски).
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
heavencloser (20-12-2023), REDA (20-12-2023)
Благодаря ти много за информацията... то и днес излизат седмичните новини за петрола... та да видим![]()
Пробиха го....но вече съм ДЗЕН ,и гледам ФОМО-то да боря......не ми пука- вече си повтарям всеки ден преди новините даже още един ден преди това: НЕМА ДА ТРЕЙДВАМ ИНСТРУМЕНТ ПРЕДИ ГОЛЕМИ НОВИНИ ЗА НЕГО!!!!....ще видим как ще реагира какви ще са новините и малко е кофти петрола щото има свойството да прави дълоки пулове....за златото да не говоря-онова си е за обучение от професионалист....и съм го изтрил нацяло...не ме интересува...!!!![]()
успех на всички![]()
REDA (20-12-2023)
трябваше да вечерям а и фундамента ме плаши.с тея доставки благодаря на Акуиля -трябва да му се плаща на този човек!!!....толкова много инфо публикува тук !!!.... който не е разбрал до сега вече съм изцяло с плитки стопове -входа го правя по всички фреймове като го прецизирам по малките -изходът -целите са ми големи по-големите фреймове....но това което ми се иска не означава че ще стане ,а и не искам да държа трейд през ноща когато примерно петрола затваря за един час.... ....малко хванах ама пък го хванах.....имам и един на загуба....=> разбрах че ще затварят гапа и излезнах преди да ме удари в стопа....