" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
Aquila (18-01-2023), Нерегистриран (5)
Aquila (18-01-2023), Нерегистриран (3)
Консолидацията продължава, тренда остава възходящ. Корекцията от вчера беше ограничена до МА200 на Н1, която сработи като подкрепа. През последните два часа еврото се възстановява, явно купувачи не липсват, но и върховете в зоната 1.0850-1.09 станаха вече четири.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
REDA (20-01-2023), Нерегистриран (1)
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
REDA (20-01-2023), Нерегистриран (2)
Някой знае ли сайт, където могат да се видят предварителните котировки на валутните двойки преди да отвори пазарът тази вечер?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Нерегистриран (1)
www.daily**.com/eur-usd
Знаеш с какво да замениш звездите. Мисля, че започва 2 часа преди отварянето. Само дневната графика отчита. Не знам какво ще ти помогне това
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Нерегистриран (3), ontar (22-01-2023)
Ако видя, че се задава отваряне с извънредно голям гап срещу мене мога да си трансферирам голяма част от парите в друга сметка и така да ги спася. Благодаря ти!www.daily**.com/eur-usd
Знаеш с какво да замениш звездите. Мисля, че започва 2 часа преди отварянето. Само дневната графика отчита. Не знам какво ще ти помогне това
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Гледам, гледам все на връх ми прилича това. Ще пробвам една къса да видим ще се получи.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Нерегистриран (1)
Няма индекаций за голям ГАП в tradingview.com
ontar (23-01-2023), ndimitrov73 (27-01-2023), Нерегистриран (1)