аз започвам да складирвам в мазето русенско варено.. че не се знае, знае ли се ще има ли война.. кисело зеле и ракийка вече имам..
аз започвам да складирвам в мазето русенско варено.. че не се знае, знае ли се ще има ли война.. кисело зеле и ракийка вече имам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
petar (05-03-2014)
То и други консерви може бе колега , а американците имат храни дето издържат по 25 годинирусенско варено![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Аз предлагам всеки да си направи по една боина готовност .За тези коио са били в казарма знаят какво е .А може и долу в мазето русенско ,копъркаи други консерви.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Другите не звучат патриотично, важно е да се залага на родното прпоизводство за предпочитане био и еко.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
То и там има трикове , но треби да си може да готвиш![]()
поне малко де
А хамериканците добре са го измислили с космическите храни![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
и русенското и зелето и ракийката са се родни.. само една уплътняваща лента ще взема за вратата.. ако има химическа атака да не влиза отровния газ вътре в мазата.. та само лентата мисля, че ще е китайска от цялото приготовление..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
здравата си се мобилизирал, кажи адреса и ние да идваме в бункера![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
при една война бункерите нема да помогнат......по-добре да не се случва това зло...............
Лидер от Майдана е наел снайперистите, казва подслушан разговор, приписван на Катрин Аштън
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...istite-6006803
Това е възмотно да компроменира изобщо протестите!!