Напълно в реда на нещата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Един умен човек няма какво да се дразни от това, че някой си се опитвал да формира мнение.
Открай време това е предназначението на медиите.
Забравихме какво беше по татово време - медиите всичките бяха държавни и обслужваха БКП.
Е, сега има разнообразие - поне за демагогия има и опозиционни медии.
А пък който не иска да слуша медиите, пак от някъде трябва да черпи инфо. И да си го смила самостоятелно.
Обаче тук изниква проблемът, че колкото човеци, толкова мнения.
То няма и как да бъде иначе де. Всеки гледа на света от своята си камбанария.
Стара мъдрост.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Миналата седмица пусках оплакване в редакцията на един вестник, бях чела едно интервю на Кисинджър по повод обстановката в Украйна, после в бг сайт същото интервю представено наполовина като анализ на някокво си журналистче.
Едно към едно превод.
Свалиха статията иначе щях да ви я пусна за сравнение.
Та това им е представата за читателя.
Просто тоя път ми дойде в плагиатството.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ми в държава където най-много се харчи жълтата преса и пенсионерските вестничета,каква журналистика търсим.................
................................................
Миналата седмица пусках оплакване в редакцията на един вестник, бях чела едно интервю на Кисинджър по повод обстановката в Украйна, после в бг сайт същото интервю представено наполовина като анализ на някокво си журналистче.
Едно към едно превод.
Свалиха статията иначе щях да ви я пусна за сравнение.
Та това им е представата за читателя.
Просто тоя път ми дойде в плагиатството.
Тя не е особено грешна, ако спреш дестина човек по улицата, и ги питаш кой е Кисинджър, най-много два-трима да ти отговорят, виж азис всички ще го знаят
Тук са на принципа, ако мине номера, лошото е, че доста често минава![]()
Хубавото в случката беше, че приеха веднага критика, свалиха статията и казаха, че ще проведат сериозен разговор с този автор, който е средна хубост известнен.
Да, но можеше любезно да ме отсвирят и да оставят статията да си седи, който не работи той не греши, адмирирам подхода да си оправиш грешката, а не да вадиш от сто кладенца вода да не свършиш нещо като хората.
----------
Ето статия от една авторка, която харесвам.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3399893
Може наистина да е пропуск на редактора, а журналистчето да е мамело на дребно.
Колкото и грубо да звучи, за украинците лесното мина,
сега ще им трябват брилянти политици, майстори в супер гигантския слалом, и народ който е готов да понесе още много мизерия, в името на едно обещание, за евентулно по-добро бъдеще.
Сега ще има съвременен вариант на диктатура на пролетариата.