Виж нали се хвалиш, че си жена с опит как може да говори такива глупости???Виж сега, креватните ти отношения с рускини, украинки и белорускини не ме интересуват.
Те не са това, което имам аз предвид.
Така че ги остави за себе си. Няма нужда да ги развяваш.
Кремъл очевидно не се е намесил открито да подстрекава към гражданска война.
Кремъл диктува икономически условия на разорена Украйна, възползвайки се именно от изградената в миналото обща икономическа система,
което е по-страшно, защото поставя страната в икономическа зависимост.
Предполагам че си наясно: "свободата" е понятие икономическо.
Там е драмата на днешна Украйна.
Всеки знае, че които плаща той поръчва музиката....
НЯМА ИКОНОМИЧЕСКА СВОБОДА
Можеш ли да кажеш на шефа си това което мислиш за него???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Исторически погледнато руснаците не веднъж са извършвали геноцид срещу украинците, така че има сила омраза към тях , за украинците такова обвързване с Русия е все едно пак връщане към СССРАа най-сетне някой да се намери да го каже както трябва .... Украинците сами са си виновни , че 1990 година мисля че беше , поискаха да са независима държава , сега реват естествено.Украйна няма как да е независима държава с поради прости исторически причини.Политиката на Путин според мен е перфектна спрямо Украйна.Той на няколко пъти им предложи да са част Русия посредством ТС (таможения съюз).И точно тогава се почнаха тея батаци , защото няма как да накараш източна Украйна която си е с етническо руско населено и като цяло про руски украинци (които са си руснаци от ис.гл.точка) да иска да се интегрира с ЕС който по същество е анти-руско образувание .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda (21-02-2014)
Някой хора голяма носталгия ги тресе.........ама няма как да им се помогне.....
светът е вече друг и стария никога няма да се върне..............
Въобще не ме интересува икономическото и юридическо положение на Канада.
Опитвам се да провокирам въображението ви как би реагирала една друга Велика сила при подобен сценарий.
Ако имате въображение,все пак.
ivaceda (21-02-2014)
ИМА ИКОНОМИЧЕСКА СВОБОДА.
Няма, ако нямаш парички и си принуден да работиш някому за насъщния.
Наистина няма как да кажеш на шефа си какво мислиш за него.
Щом си си дал г**а под наем...Ще мълчиш и ще му работиш...
Който не иска да има господар, трябва да си я извоюва свободата - икономическата.
Фактът, че ми даваш подобен пример ми дава основания да си мисля, че ти не си икономически свободен, щот си зависим от шефа си.
Аз не съм зависима. Затова мога да ти кажа, че свободата е понятие икономическо.
Питай Bibco, той ще потвърди.
Руснаците или диктаторите и техните режими.Исторически погледнато руснаците не веднъж са извършвали геноцид срещу украинците, така че има сила омраза към тях , за украинците такова обвързване с Русия е все едно пак връщане към СССР
Щото и не по малко руснаци са пострадали.
А и Сталин, и Берия и Дзержински не са руснаци. По цялата йерархия и в генщаба е имало буквално от всички националности. Включително и украинци. Генерал Толбухин дето влиза в България на 09.09 си е украинец. Генерал Тимошенко също е украинец.
Prodigious (21-02-2014)
Свободата е философско понятие............Аз не съм зависима. Затова мога да ти кажа, че свободата е понятие икономическо.
Питай Bibco, той ще потвърди.
а икономическата е част от от нея..........
НЕ СЪМ ИКОНОМИЧЕСКИ СВОБОДЕН ходя на работаИМА ИКОНОМИЧЕСКА СВОБОДА.
Няма, ако нямаш парички и си принуден да работиш някому за насъщния.
Наистина няма как да кажеш на шефа си какво мислиш за него.
Щом си си дал г**а под наем...Ще мълчиш и ще му работиш...
Който не иска да има господар, трябва да си я извоюва свободата - икономическата.
Фактът, че ми даваш подобен пример ми дава основания да си мисля, че ти не си икономически свободен, щот си зависим от шефа си.
Аз не съм зависима. Затова мога да ти кажа, че свободата е понятие икономическо.
Питай Bibco, той ще потвърди.Това ми е голямата болка.....
Ти явно изобщо не разбираш какво ти говоря
Как точно си представяш Украйна без субсидирания внос от Русия???
Исторически погледнато руснаците не веднъж са извършвали геноцид срещу украинците, така че има сила омраза към тях , за украинците такова обвързване с Русия е все едно пак връщане към СССР
хайде бе ..сега ако ще ми говориш за голодомора .. друг геноцид пък кога е имало никаква идея нямам наистина . Обаче не мога да разбера как един и същи народ , ще мрази сам себе си , защото нещо такова излиза. Нали исторически днешна Русия произлиза именно от Киев ( киевска рус ) , друг е факта че през различни периоди от историята , части от Украйна са били ту в Жечпосполита до 1795 г. , ту като част от Австро-унгария , за това и именно тези които претестират в момента на майдана са именно хора от тези места , а другата част + Киев който винаги си е бил руски град изведнъж се мъчат да го отделят от сферата на влияние на Русия , извинявай ама , ако бях аз на мястото на Путин , щях да действам даже доста по-радикално от него
![]()