Явно вече до там стигнаха
Добре че ние него докарахме до там 1997 че и тука щеше да е мазало
Явно вече до там стигнаха
Добре че ние него докарахме до там 1997 че и тука щеше да е мазало
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А дали наистина е добре ...?Добре че ние него докарахме до там 1997 че и тука щеше да е мазало
Според мен - не ...
Власт само с кръв пада, никой без бой не пуска кокал ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Като се знаем какъв ни е хала и една шепа народ сме, ще изчезваме бавно и полекчка без големи сътресения.
Като се огледате вие или някой около вас освен да си плямпа по клавиатурата ще жертва ли неща- два часа дневно ли или нещо друго в полза на някаква политическа идея без заплащане.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ний дори си вдигнахме паметник на "Бащицата"...........
отново единствени от всички бивши соцаджии........
Аз вече - не, категорично ...Като се знаем какъв ни е хала и една шепа народ сме, ще изчезваме бавно и полекчка без големи сътресения.
Като се огледате вие или някой около вас освен да си плямпа по клавиатурата ще жертва ли неща- два часа дневно ли или нещо друго в полза на някаква политическа идея без заплащане.
И около мен не виждам подходящи "балъци" ...
Ако говорим за политически идеи ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Така че, няма кой да направи нещо радикално и да измете къщата от боклука до основи, за да може да се глади ново, та ще си останем само с тракането на клавиатурите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Вероятно си права,момента е отдавна изпуснат и радикализация би отключила само непредвидими последици и то свързани с етническо насилие....
за изхода на което не се наемам да правя прогнози.......
И да останеш на влас с цената на кръв,не знам с какви очи ще управляваш и на следващите избори какви очаквания можеш да имаш...но явно се мисли само за момента