Е Русия ако реши да помага няма да имат проблеми.
Странното е, че президента е законно избран!
А водача на опозицията боксьор-мутра е с германски паспорт и е роден в Казахстан.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той е роден още когато беше СССР - тогава народите се бяха смесили навсякъде и това къде си роден нямаше особенно значение...
А за паспорта - какво да ти кажа - и аз имам канадски паспорт, ама това не ме прави по-малко българин![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ние си имахме пожарникар, италианците си вкараха клоун в парламента, явно някаква нова мода се заражда по Европата, всеки да се упражнява в политика, те пък решили боксьор, явно навсякъде е зверилник и трябват определени таланти за оцеляване , а не дела.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Тя в политиката ти е най-лесна кариерата, явно затова.Ние си имахме пожарникар, италианците си вкараха клоун в парламента, явно някаква нова мода се заражда по Европата, всеки да се упражнява в политика, те пък решили боксьор, явно навсякъде е зверилник и трябват определени таланти за оцеляване , а не дела.![]()
"Преговори до 2016 г. за "Южен поток"
Москва и Европейската комисия ще намерят решение на въпросите около "Южен поток" и Третия либерализационен пакет. Това става ясно от думите на постоянния представител на Русия в ЕС Владимир Чижов. Той смята, че най-късно до 2016 г. Москва и Брюксел ще успеят да се споразумеят за това как ще работи газопроводът, когато реално започне дейността му, предаде ИТАР-ТАСС. В подкрепа на тезата си той изтъква, че през 2012 г. Русия и ЕК са успели да се договорят правилата на Третия либерализационен пакет да не бъдат прилагани за газопровода OPAL, който свързва "Северен поток" с газопреносната система на Германия. Чижов обаче разкритикува като цяло новите правила в сферата на енергетиката в ЕС, като сравни Третия либерализационен пакет с "ярем на шията" на европейската енергетика. Не случайно големи компании в ЕС правят всичко възможно да получават дерогация от правилата, когато започват мащабни проекти, допълва Чижов.
Ако се бяха достатъчно смесили, нямаше да се разпадне съюза сато структура. Привърженик са на по глобалните структури, от колкото това делене, което само провокира етнически настроения.
ЕС, започва да ми става смешен с редовната промяна на някакви правила. Ситуацията се побългарява.![]()
Като ви чета тук, имам усещането че всичките сте петимни да смажат бунтовете в Украйна...
Или се лъжа?
Аз пък се надявам това правителство и този президент да бъдат пометени от разбунтувалата се улица.
Разговаряла съм с украинка, която си живее в Украйна -
тя много не смее да си отваря устата де...
Ама от това, което ми е казвала, съм стигнала до извода, че сегашният режим е мракобесен.
Представяте ли си на тези хора как им е писнало,
как им се е свършило търпилото,
че да се разбунтуват така яростно, чак до пролята кръв
и да не са склонни да отстъпят...
А когато народът е докаран до предела на възможностите си да търпи мракобесието,
Путин едва ли ще го спре.
ivaceda, Аз всяко лято се срещам и разговарям със украинци...
Имал съм и колежка украинка и роднини които са женени за украинки.....
Страната е разделена на области-региони но над 50% подкрепят президента.
Демократично е избран![]()
Не е толкова проста ситуацията в Украйна,за да се дават категорични оценки кой е прав-кой крив.
От една страна има хиляди протестиращи,очевидно подкрепяни от външни сили.Половината са водени от простото желание да емигрират по-лесно,другата половина-от доста наивната надежда,че ще заживеят богато,ако Украйна влезе е ЕС.
От друга страна-законно избран (с мнозинство) президент,който прави абсолютно кръчмарски сметки и пазарлъци-ще се обърнем към този,който даде повече пари....
В края на краищата може би най-правилното е да не се бърка никой от вън и украинците да направят сами своя избор.Щом не става по мирен начин-значи ще трябва да минат по трудния път.Трябва сами да узреят за да решат своята съдба.